Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια ζητήματα όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών, αφού ο Μίτσελ περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ο διεθνής στόπερ έχει υποστεί διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική και έμεινε εκτός στις τελευταίες προπονήσεις, ενώ οι γιατροί του συλλόγου παρακολουθούν καθημερινά την πρόοδο της αποθεραπείας του.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί πως είναι ο Μπάλαζ Μέγιερι, ο οποίος είχε αποχωρήσει με πρόβλημα στο ισχίο στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το Πάσχα.

Από την πλευρά τους, ο Λιούμπομιρ Φέισα και ο Αριέλ Ιμπαγάσα δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και θεωρείται σίγουρο πως θα ξεκινήσουν κόντρα στους Αρκάδες.

Εν τω μεταξύ, για ορισμένους παίκτες ο τελικός του Κυπέλλου να αποτελέσει κριτήριο εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ιμπαγάσα, του οποίου οι μετοχές είναι αυξημένες και έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της διοίκησης για την ανανέωση του συμβολαίου του παρά το… προχωρημένο της ηλικίας του.

Στην ίδια, όμως, κατηγορία ανήκουν ο Φρανσουά Μοντέστο και ο Ρόι Κάρολ, αν και ο δεύτερος φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τονίσει σε πρόσφατη επίσκεψή του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας του Ρέντη πως δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν στην ομάδα να υπάρχουν ελάχιστοι παίκτες από αυτούς που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ.

Αυτό δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στους «ερυθρόλευκους» πως αξίζουν να έχουν μία θέση στον πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος διεκδικεί να κάνει το νταμπλ το ερχόμενο Σάββατο.

Το ρόστερ, όμως, μπορεί να επηρεαστεί και από ενδεχόμενες πωλήσεις παικτών που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού, όπως ο Μανωλάς, ο Τζεμπούρ, ο Μήτρογλου, ο Σιόβας, ο Αμπντούν και ο Μασάντο.

Πηγή: sport-fm.gr