Ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση με αφορμή την τουριστική σεζόν στη Μύκονο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή Summer’s Cool ανέφερε πως «μπορεί να έχω παντρευτεί ήδη και να μην το έχετε μάθει. Εγώ θα πω απλά ότι είναι μία διαδικασία που δεν θα μοιραστώ με κανένα κι είναι κάτι πολύ δικό μου προσωπικό. Ξαναλέω ότι μπορεί να έχω παντρευτεί και να μην το έχετε μάθει».

«Ήταν συγκεκριμένοι οι λόγοι που είπα ότι θα παντρευτώ. Εννοείται πως όλο αυτό έγινε επειδή ήθελα να υπερασπιστώ την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και το νομοσχέδιο, το οποίο έπρεπε να περάσει και καλώς και δικαίως πέρασε παρά τις αντιδράσεις», είπε στη συνέχεια.

Επίσης, αναφερόμενος στο σύντροφό του, δήλωσε πως «από εκεί και πέρα δεν έχετε μάθει καν το όνομα του συντρόφου μου κι ούτε θα μάθετε ποιος είναι. Είναι κάτι το οποίο το έχω φυλάξει πολύ καλά κρυμμένο όλα αυτά τα χρόνια κι επειδή έχουμε αυτή τη συζήτηση θα πω ότι μπορεί ο σύντροφός μου να είναι πιο διάσημος από εμένα και να μην τον έχετε μάθει ακόμα».