Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει την απόδραση ενός κρατούμενου δεμένου με χειροπέδες μπροστά στους αστυνομικούς που τον φρουρούσαν, με τους τελευταίους να μην προλαβαίνουν να αντιδράσουν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13 Ιουνίου και καταγράφηκε από τις κάμερες στις στολές των αστυνομικών, αλλά απασχόλησε ξανά τη δημοσιότητα, επειδή ο δράστης απήγαγε για δεύτερη φορά την πρώην του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του toofab.com, πριν από ένα μήνα ο 38χρονος Quinntel Bagley είχε απαγάγει στο Grove City την πρώην φίλη του, όταν με τη βία την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο της. Μετά από λίγη ώρα σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο και η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει, ειδοποιώντας την αστυνομία και τονίζοντας πως ο άντρας ήταν επικίνδυνος.

Ο Quinntel συνελήφθη τελικά και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, γιατί τραυματίστηκε κατά τη σύλληψη. Οι γιατροί έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και έκριναν ότι μπορούσε να φύγει, οπότε δύο αστυνομικοί τον συνόδευσαν μέχρι το περιπολικό.

Όταν έφτασαν στην είσοδο του νοσοκομείου για να βγουν στο πάρκιγνκ, ο 38χρονος άρχισε να τρέχει. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον κυνηγήσουν, αλλά εκείνος έγινε «καπνός» και εξαφανίστηκε σε ένα δάσος που ήταν κοντά. Ύστερα, παρότι ήταν ακόμη με χειροπέδες στα χέρια, κατάφερε να κλέψει ένα σταθμευμένο αμάξι και απομακρύνθηκε από την περιοχή.

Ο Quinntel Bagley

Έκτοτε, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, αλλά δεν απέδωσαν καρπούς, με τον άνδρα να χτυπά ξανά πριν από λίγες μέρες, καθώς απήγαγε για δεύτερη φορά την πρώην του. Η γυναίκα και πάλι μπόρεσε να ξεφύγει, ειδοποιώντας ξανά τις αρχές, με την αστυνομία να μην εντοπίζει κανένα ίχνος του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, προσφέρεται αμοιβή 5.000 δολαρίων σε όποιον γνωρίζει κάτι, ενώ ο Quinntel Bagley χαρακτηρίζεται επίσημα επικίνδυνος, αφού έχει κάνει 10 χρόνια φυλακή για δύο βιασμούς και στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για διάφορα σεξουαλικά αδικήματα.

Βίντεο με τη στιγμή της απόδρασης: