Ένας άνδρας κατηγορείται για τη δολοφονία της εγκύου, πρώην συντρόφου του αδερφού του, καθώς τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, ώστε να πάρει εκδίκηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του toofab.com, η 25χρονη Brianna Welsh από τις ΗΠΑ έμενε μαζί με τον πρώην της, Brendon Vozzella, και τον αδερφό του, Zachary Vozzella, παρότι είχε χωρίσει με τον πρώτο.

Στις 31 Ιουλίου ο Brendon έπειτα από καβγά χτύπησε στο στομάχι την Brianna, που ήταν τριών μηνών έγκυος και την έστειλε στο νοσοκομείο, ενώ εκείνος, έπειτα, συνελήφθη.

Στη συνέχεια, η γυναίκα έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι, που την περίμενε ο Zachary, ο οποίος τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου με ένα κουζινομάχαιρο, το οποίο πέταξε στα σκουπίδια, μαζί με τα ματωμένα ρούχα του, ενώ έφυγε από το σπίτι.

Τελικά, γείτονες ειδοποίησαν τις Αρχές και ανακαλύφθηκε το πτώμα της γυναίκας, ενώ ο δράστης ισχυρίστηκε πως δεν επέστρεψε σπίτι εκείνη τη μέρα από το σοκ που πήρε με τη σύλληψη του αδερφού του.

Ωστόσο, υλικό από κάμερες ασφαλείας έδειξαν ότι πήγε σπίτι του λίγο πριν φτάσει η Brianna Welsh, ενώ μετά τη δολοφονία έφυγε με διαφορετικά ρούχα και ένα σακίδιο στην πλάτη.

Κατόπιν ερευνών εντοπίστηκε το φονικό όπλο και τα ματωμένα ρούχα, με τις Αρχές να θεωρούν ότι ο Zachary προχώρησε στη δολοφονία για λόγους εκδίκησης.

Πλέον, αναμένει τη δίκη του κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ ο αδερφός του θα δικαστεί για τον ξυλοδαρμό της νεκρής πρώην του.