Ο Διονύσης Κυνηγαλάκης, ένα από τα πολλά θύματα του κυκλώματος της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου, καταγγέλλει τον τρόπο που δρούσαν οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Ο διοργανωτής εκδηλώσεων, μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Alpha», προχώρησε σε μια αποκαλυπτική μαρτυρία για τον τρόπο δράσης του κυκλώματος. Θέλοντας να μισθώσει την Ακτή Βουλιαγμένης για μια μουσική εκδήλωση, ήρθε σε επαφή με τη φερόμενη ως επικεφαλής του κυκλώματος, η οποία του ζήτησε το ποσό των 100.000 ευρώ.

Η 49χρονη στην αρχή ήταν φιλική μαζί του, αλλά η δημοσιοποίηση της εκδήλωσης μέσω ραδιοφώνου την έκανε να αλλάξει συμπεριφορά.

«Τετάρτη βράδυ μας ενημέρωσαν για το ποσό των 100.000 και μια μέρα πριν την εκδήλωση μας ενημέρωσαν ότι θέλουν 50.000 ευρώ «μπροστά» μετρητά και εμείς είπαμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει. Τελικά, μας είπε ότι για να μπείτε να «στήσετε», πρέπει να μας δώσετε και το άλλο 50%».

Ο διοργανωτής εκδηλώσεων θα κινηθεί νομικά και θα παρουσιάσει όλα τα στοιχεία στις Αρχές, τα οποία αποδεικνύουν όσα υποστηρίζει.

Μάλιστα, οι υπάλληλοι της ΕΤΑΔ τοποθέτησαν στον χώρο δικές τους ταμειακές μηχανές, προκειμένου να έχουν επιπλέον έσοδα, τα οποία θα έπρεπε να λάβει ο νεαρός διοργανωτής.