Νέους σταθμούς στην καριέρα τους θα ψάξουν αρκετοί Μεξικανοί ποδοσφαιριστές, έχοντας ως στόχο να κερδίσουν μία θέση στην αποστολή της εθνικής εν όψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μεταξύ αυτών είναι και οι αδερφοί Ντος Σάντος, Τζόναθαν και Τζιοβάνι, οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού εν όψει της επόμενης σεζόν.

Από την πλευρά της, η ιστοσελίδα «sports.yahoo.com» κάνει αναφορά στο ενδιαφέρον των Πειραιωτών τουλάχιστον για τον 23χρονο μέσο της Μπαρτσελόνα.

Για τον Τζόναθαν Ντος Σάντος το δημοσίευμα αναφέρει

«Για τον Τζόναθαν Ντος Σάντος, μία μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι φαντάζει αρκετά πιθανή, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του η επόμενη σεζόν είναι σημαντική για εκείνον -αφού θέλει να παίξει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014- και το ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι ήδη αυξημένο.

Ο Ντος Σάντος είναι 23 ετών και δουλεύει για μία θέση στα χαφ της Μπαρτσελόνα, όμως αυτό δεν είναι εύκολο αυτό να συμβεί με την παρουσία του Ινιέστα και του Τσάβι. Η καριέρα του, τουλάχιστον από το εξωτερικό, χρειάζεται μία τονωτική ένεση με την οποία θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Αν τελικά κάνει το αποφασιστικό βήμα και αποχωρήσει από τον γίγαντα της Καταλονίας, θα υπάρξουν αρκετοί μνηστήρες για την απόκτησή του, με την Σεβίλλη, την Μαγιόρκα, τον Ολυμπιακό, την Έβερτον και την Λίβερπουλ να φέρονται να ενδιαφέρονται για τον μικρό Ντος Σάντος».

Όσον αφορά τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος, η ιστοσελίδα υποστηρίζει

«Η καριέρα του φθίνει. Με τη Μαγιόρκα στην τελευταία θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν και τον υποβιβασμό ορατό παρά ποτέ, δεν αποκλείεται να πάρει μεταγραφή. Πληθώρα ιταλικών ομάδων (Ίντερ, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια) υποτίθεται ότι τον θέλουν αν αποφασίσει να μετακινηθεί, όπως επίσης και η Σουόνσι από την Premier League».

Πηγή: sport-fm.gr