Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις παρουσίασε τον κυβερνήτη της Μινεσότα, Τιμ Γουόλς, ως υποψήφιο σύντροφο της σε συγκέντρωση στη Φιλαδέλφεια, λίγες ώρες αφότου ανακοίνωσε τον πολιτικό ως επιλογή της.

«Ξεκίνησα για να βρω έναν συνεργάτη που μπορεί να βοηθήσει να οικοδομήσουμε αυτό το λαμπρότερο μέλλον», λέει η Χάρις, αστειευόμενη ότι οι τελευταίες δύο εβδομάδες από τότε που μπήκε στην κούρσα ήταν «κάτι σαν ανεμοστρόβιλος».

«Βρίσκομαι εδώ σήμερα επειδή βρήκα έναν τέτοιο ηγέτη».

Μιλώντας σε ένα πλήθος περισσότερων από 10.000 ατόμων στο Πανεπιστήμιο Temple, η Χάρις περιέγραψε το ιστορικό του Γουόλς ως πρώην καθηγητή γυμνασίου και προπονητή ποδοσφαίρου, βετεράνου της Εθνοφρουράς του στρατού και πρώην βουλευτή, πριν προβλέψει ότι θα κερδίσει έναν νέο τίτλο τον Νοέμβριο: τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

«Είναι το είδος του ανθρώπου που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι ανήκουν και στη συνέχεια τους εμπνέει να κάνουν μεγάλα όνειρα», λέει.

Ο Γουόλς κέρδισε τον δημοφιλή κυβερνήτη της Πενσυλβάνια, Τζος Σαπίρο. Ο Σαπίρο, ένας φιλόδοξος πολιτικός από μόνος του, πάλεψε με την ιδέα να είναι το Νο 2 στον Λευκό Οίκο και είπε ότι αισθάνθηκε ότι είχε περισσότερα να κάνει στην Πενσυλβάνια, σύμφωνα με έναν από τους ανθρώπους που γνώριζαν την απόφαση της Χάρις.