Η ισπανική εφημερίδα Marca εξήρε τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ενόψει της επόμενης σεζόν στη Euroleague. Με τίτλο του σχετικού άρθρου «Οι Έλληνες διέλυσαν την αγορά της Euroleague: Ποια είναι η κατάσταση στην Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα;», γίνεται λόγος για το πώς οι δύο ελληνικές ομάδες μονοπώλησαν τις εξελίξεις στην μπασκετική αγορά, επισκιάζοντας τις παραδοσιακά δυνατές Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το άρθρο, «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έκαναν τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις. Στην Ελλάδα, που θεωρούνταν ότι δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί οικονομικά, επενδύθηκαν μεγάλα ποσά. Ο Παναθηναϊκός, με προϋπολογισμό 50 εκατομμύρια ευρώ, ξεπέρασε τα 40 εκατομμύρια της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας σε νούμερα που παλαιότερα μόνο η ΤΣΣΚΑ μπορούσε να επιτύχει. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός άλλαξαν τις ισορροπίες και έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα».

Η εφημερίδα αναφέρει επίσης τα σημαντικά ονόματα που προστέθηκαν στις ομάδες. Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε με παίκτες όπως ο Φουρνιέ, ο Βιλντόσα, ο Ντόρσεϊ, ο Έβανς και ο Βεζένκοβ. Ο Παναθηναϊκός έκανε λιγότερες προσθήκες, με παίκτες όπως οι Γιούρτσεβεν, Οσμάν και Μπράουν, όμως το ταλέντο των νέων αποκτημάτων του είναι αδιαμφισβήτητο.