Η Super League επιστρέφει, μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων στο Nations League, και η αρχή γίνεται με δύο οριακές αναμετρήσεις. Στη Λαμία, η τοπική ομάδα υποδέχεται στις 18:00, την Καλλιθέα που εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν, με μια νίκη στο Αγρίνιο και μια ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας από τον Ολυμπιακό. Στα τελευταία λεπτά της μεταγραφικής περιόδου, ενισχύθηκε με τον Χιλιανό επιθετικό Ενρίκες και τον αμυντικό Γκοτζαμανίδη, ο οποίος έρχεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό.

Η Καλλιθέα έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στις πρώτες αγωνιστικές, με αποκορύφωμα την ισοπαλία στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις, χάνοντας την ευκαιρία για μια σπουδαία νίκη. Ο προπονητής Ντονάτι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια συμπαγή και ανταγωνιστική ομάδα που, παρά το γεγονός ότι δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη, δείχνει ικανή να διεκδικήσει θετικά αποτελέσματα ακόμη και εκτός έδρας. Ο Ιταλός τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αμυντικού Μεχίας λόγω τραυματισμού, ενώ η πιο πρόσφατη μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα είναι ο μέσος Εντιαγέ.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού Κλοντ Μακελελέ, υποδέχεται στις 20:00 τον Ατρόμητο.

Τι κι αν η ομάδα της Αρκαδίας πήρε την ισοπαλία από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ; Η απόφαση για αλλαγή προπονητή ήταν ειλημμένη και η ανατροπή στην άκρη του πάγκου δεδομένη. Η ομάδα της Τρίπολης έφερε στην Ελλάδα τον Μακελελέ, αλλά στο ματς με τον Ατρόμητο την ομάδα θα κοουτσάρει ο Βεργέτης, ως υπηρεσιακός. Αυτό που πλήρωσε ο Ράσταβατς και ψάχνει να βρει λύση η ομάδα της Τρίπολης είναι οι πεταμένοι εντός έδρας βαθμοί. Έγινε πέρσι, συνέβη και φέτος με τον Βόλο. Απών είναι ο τιμωρημένος επιθετικός Μάντζης.

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά σε μία ακόμη ισοπαλία φέτος, στο δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά το γκολ που δέχθηκε στο 90’ δεν του επέτρεψε να πάρει τον βαθμό. Η ομάδα του Περιστερίου δεν έχει κερδίσει ακόμη, έχει δύο ισοπαλίες, πετυχαίνει, αλλά και δέχεται γκολ σε κάθε αγώνα και το ζητούμενο για τον Γκαρσία είναι η ισορροπία για να έρθουν και τα τρίποντα. Ο προπονητής του Ατρόμητου θα έχει και πάλι διαθέσιμους τους μπακ Κίνι και Μανσούρ που δεν έπαιξαν την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει και τον μέσο Τσιγγάρα.