Η εποχή του Κλοντ Μακελελέ στον Αστέρα AKTOR αρχίζει. Ο Γάλλος θρύλος έφτασε στην Ελλάδα, και ήδη βρίσκεται στην Τρίπολη, όπου οι οπαδοί των Αρκάδων τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, ενώ, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Κιτρινομπλέ και η επίσημη ανακοίνωση έγινε άμεσα.

Ο 51χρονος προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Αστέρα AKTOR, αντικαθιστώντας τον Μίλαν Ράσταβατς. Θα ξεκινήσει τη δουλειά με τους νέους του παίκτες από την επόμενη εβδομάδα και θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Αρκάδων στον αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο (21/9, 20:30). Στον επερχόμενο αγώνα με τον Ατρόμητο στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (14/9, 20:00), στον πάγκο των Κιτρινομπλέ θα καθίσει ο προπονητής της ομάδας Β’, Στάικος Βεργέτης.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Αρκαδίας:
Ο Γάλλος σούπερ σταρ, κ. Claude Makélélé είναι ο νέος προπονητής του ASTERAS AKTOR. Συνεργάτες του θα είναι δύο επίσης σπουδαίες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, ο κ. Nigel Gibbs και ο κ. Raphaël Fèvre.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Μία εμβληματική παγκόσμια ποδοσφαιρική προσωπικότητα έρχεται στον ASTERAS AKTOR. Ο σπουδαίος Γάλλος Claude Makélélé είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας.
Ο κ. Claude Makélélé Sinda, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1973 στην πόλη Kinshasa του Zaire.

Καλωσορίζουμε τον κ. Claude Makélélé και τους συνεργάτες του στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR και τούς ευχόμαστε καλή επιτυχία.