Το UEFA Champions League, η απόλυτη ποδοσφαιρική διοργάνωση που μαγνητίζει εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, είναι εδώ! Και η Εθνική Τράπεζα, σε συνεργασία με τη Mastercard, σου προσφέρει την ευκαιρία να ζήσεις από κοντά τη μαγεία των αγώνων.

Κάθε σου συναλλαγή με την πιστωτική κάρτα Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας ή την κάρτα Dual* από τις 9/9/2024 έως και τις 20/10/2024 σε φέρνει πιο κοντά σε αυτήν την αξέχαστη εμπειρία! Όσο περισσότερες συναλλαγές κάνεις, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν ένα από τα 15 διπλά εισιτήρια για αγώνες του UEFA Champions League (https://www.nbg.gr/el/lp/nbg-mastercard-ucl-sept-2024).

Η διαδικασία είναι απλή: κάνε τις καθημερινές σου συναλλαγές και μπες αυτόματα στην κλήρωση. Δεν έχεις πιστωτική κάρτα Mastercard® ή κάρτα Dual; Κανένα πρόβλημα! Μπορείς εύκολα και γρήγορα να αποκτήσεις την κάρτα που σου ταιριάζει μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας. Οι κάρτες Silver, Gold, Black και Dual σου προσφέρουν μοναδικά προνόμια, όπως επιβράβευση, ασφάλιση ταξιδιού και προσωπική εξυπηρέτηση, κάνοντάς τις ιδανικές για τις καθημερινές σου ανάγκες.

Αυτή η μοναδική προσφορά, σε αποκλειστικότητα από την Εθνική Τράπεζα και τη Mastercard, σε φέρνει πιο κοντά στα κορυφαία γήπεδα της Ευρώπης και στις συγκλονιστικές στιγμές του UEFA Champions League.

Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία!

 Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας (nbg.gr).

Τα εισιτήρια αποτελούν προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.

*Αφορά τις συναλλαγές που διενεργούνται με την πιστωτική λειτουργικότητα της κάρτας.