Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 78χρονο από τα Σέρβια Κοζάνης που είχε εξαφανιστεί πριν από 9 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη. Ο συνταξιούχος βρέθηκε και φαίνεται πως είναι καλά στην υγεία του.

Ο 78χρονος ταξιδιώτης βρέθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα μαζί με τους τούρκους οδηγούς ταξί, οι οποίοι περιέγραψαν στις Αρχές πως έγινε ο εντοπισμός του. Οι εικόνες που μεταδίδει η ειδησεογραφική εκπομπή «LiveNews» από τον συνταξιούχο δείχνουν έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ή να είναι τραυματισμένος.

«Σήμερα το πρωί, επιβίβασα έναν πελάτη και πήγαινα με κατεύθυνση προς το συγκεκριμένο πάρκο που είχαμε δει την προηγούμενη ημέρα τον 78χρονο. Ξαφνικά, πρόσεξα έναν ηλικιωμένο άνδρα, να ακουμπά σ’ ένα δέντρο και να κοιτά τριγύρω, φορώντας το καπέλο του. Αμέσως έκανα στην άκρη και τον πλησίασα. Τον ρώτησα «Είσαι Έλληνας;» και απάντησε «Ναι, είμαι Έλληνας». Του ζήτησα να με ακολουθήσει.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου εντοπίστηκε σε μια περιοχή σε απόσταση περίπου δύο χλμ. από το πάρκο που είχε υποδείξει χθες ο ίδιος οδηγός ταξί, που τον βρήκε κιόλας.

Η είδηση αυτή έδωσε μεγάλη χαρά στους συγγενείς που 78χρονου, που εδώ και εννέα ημέρες αγωνιούσαν για το αγαπημένο τους πρόσωπο.