Ο Μπρους Γουίλις έχει μείνει ως επί το πλείστον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια. Όμως ο πρώην ηθοποιός, σήμερα 69 ετών, εντοπίστηκε στο Studio City της Καλιφόρνια σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το Backgrid από τον σταρ έδειξαν ότι καθόταν στη θέση του συνοδηγού ενός οχήματος, φορώντας ένα καπέλο του μπέιζμπολ και ένα ριγέ πουκάμισο με γιακά. Η λεζάντα αποκάλυψε ότι «απολάμβανε μια βόλτα στο Studio City με τους σωματοφύλακές του».

Ο ηθοποιός διατηρεί χαμηλό προφίλ αυτές τις μέρες, αφού αποσύρθηκε από την υποκριτική το 2022, όταν η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι πάσχει από αφασία. Τον επόμενο χρόνο, αποκάλυψαν ότι είχε διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια.

Σύμφωνα με το hellomagazine.com, η σύζυγος του Γουίλις, Emma Heming Willis, και οι μικρότερες κόρες του, Mabel και Evelyn, δεν φωτογραφήθηκαν μαζί με τον ηθοποιό.

Η Emma έχει γίνει ένα βασικό πρόσωπο στην ευαισθητοποίηση για την FTD, καθώς ενεργεί πλέον ως φροντιστής για τον επί 15 χρόνια σύζυγό της. Βασική φιγούρα στην κοινότητα των φροντιστών που όλοι φροντίζουν μέλη της οικογένειάς τους με την ασθένεια, πρόσφατα βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να διανύει έξι μίλια σε στατικό ποδήλατο για να βοηθήσει τον σκοπό Pedal For Spencer.

Ολόκληρη η οικογένεια του πρωταγωνιστή του σίκουελ ταινιών «Die Hard» έχει ενωθεί εν μέσω της διάγνωσής του, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του Ντέμι Μουρ και των τριών τους κορών της Rumer, Scout και Tallulah. Η ηθοποιός παρακολούθησε μάλιστα την τελετή αποφοίτησης της κόρης του Γουίλις, Mabel, τον Ιούνιο.