Από τον περασμένο μήνα μέχρι σήμερα, το ζευγάρι «τζαμπατζήδων», που πάει σε ταβέρνες, παραγγέλνει, τρώει και αφήνει τον λογαριασμό απλήρωτο, φέρεται να έχει… φεσώσει κι άλλους ιδιοκτήτες εστιατορίων, ενώ δεν δίστασε να φύγει χωρίς να πληρώσει ακόμα και από το ξενοδοχείο που έμενε.

«Πριν από 10 μέρες έγινε αυτό και πήγα πριν από 4 μέρες και πλήρωσα. Αυτό έγινε σε ένα μαγαζί με φαγητό, δεν θυμάμαι τώρα τι ήταν», λέει, ωστόσο, ο άνδρας από το ζευγάρι, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» και διαψεύδοντας τις καταγγελίες.

«Ήρθαν να πληρώσουν, βάζει μία κάρτα, άκυρο, δεν έχει. Βάζει άλλη κάρτα, δεν έχει, περνάει και το τηλέφωνο, δεν έχει. “Κάτι πρέπει να έχει γίνει με τον λογαριασμό μου. Ξέρω ότι έχω λεφτά”, λέει, “θα πάω στην τράπεζα να τα φέρω”. “Αντε”, λέω, “τράβα να τα πάρεις από την τράπεζα και να μας τα φέρεις”. Και ακόμα τον βλέπουμε! Άφησε και ένα τηλέφωνο, το οποίο και δεν απαντάει, όνομα άφησε, το οποίο είναι πραγματικό», είπε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

«Μαθαίνω ότι την έχουν κάνει και στη Χαλκίδα, γυρνάνε έτσι, δεν ξέρω... Μοιάζανε ευπρεπείς και καλοντυμένοι. Ήταν ευγενικός. Το παραμύθι παίχτηκε καλά», συμπλήρωσε ο καταστηματάρχης.