Μια απίστευτη τακτική φαίνεται ότι ακολουθεί ένα ζευγάρι από την Αθήνα, που ταξιδεύει στη Λαμία, γευματίζει σε ταβέρνες και δεν πληρώνει τον λογαριασμό.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «live news», το νεαρό ζευγάρι φέρεται να πηγαίνει σε καταστήματα εστίασης, να παραγγέλνει φαγητό και μετά να αναχωρεί χωρίς να καταβάλλει το ανάλογο αντίτιμο.

Συγκεκριμένα, στις 22 Αυγούστου – και πάντα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ- το ζευγάρι φέρεται να γευμάτισε σε μία πιτσαρία. Όταν η σερβιτόρα της επιχείρησης δεν ήταν στο πόστο της, το ζευγάρι έφυγε χωρίς να πληρώσει. Ωστόσο, τους αναζήτησε ένας διανομέας της επιχείρησης και τους ζήτησε να πληρώσουν. Εκείνοι αφού έλεγαν ο ένας στον άλλον «μα δεν πλήρωσες;», στη συνέχεια διαβεβαίωσαν τον διανομέα ότι θα επιστρέψουν και θα πληρώσουν άμεσα, χωρίς ωστόσο να το κάνουν.

Κατόπιν δημοσιοποίησης του περιστατικού στο τοπικό σάιτ, lamiareport, το ξενοδοχείο που διέμενε το νεαρό ζευγάρι ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας ότι τους φιλοξενεί στην επιχείρησή του. Τότε, η υπάλληλος του καταστήματος εστίασης απαίτησε να πληρωθεί το ποσό από το ζευγάρι, όπως και έγινε.

Ωστόσο, άφησαν χρέος προς το ξενοδοχείο ύψους 450 ευρώ.

Μάλιστα, το νεαρό ζευγάρι επέστρεψε χθες το βράδυ στη Λαμία, όπου δείπνησαν σε κεντρική ταβέρνα, αλλά και πάλι την ώρα της πληρωμής είπαν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις κάρτες που είχαν πάνω τους και δεν πλήρωσαν.