Ο Σεπτέμβρης έφτασε και το σύνθημα είναι ένα: Back to School με επιστροφή στα θρανία και στην καθημερινότητα! Οι προετοιμασίες για τη νέα σχολική χρονιά έχουν ήδη ξεκινήσει και στα Zakcret Sports θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή σε παιδικά ρούχα, παπούτσια και τσάντες για να επιλέξετε αυτό που θα πρωταγωνιστεί στα καθημερινά looks των παιδιών. Ανακαλύψτε στα 36 φυσικά καταστήματα αλλά και στο e-shop μια μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ή casual ρούχα και παπούτσια, αξεσουάρ και άλλα είδη από τα κορυφαία sportwear brands όπως Nike, Adidas, Asics, Under Armour, Puma και πολλά ακόμη fashion  brands.

Σχολικές τσάντες για παιδιά

Για το σχολείο, τις δραστηριότητες, τις σχολικές εκδρομές και τις μικρές εξορμήσεις, στα Zakcret Sports θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή σε σχολικές τσάντες για κορίτσια και αγόρια στα πιο όμορφα σχέδια και χρώματα. Η επιλογή της σχολικής τσάντας είναι από τις πιο σημαντικές αποφάσεις κάθε μαθητή και γι’ αυτό οι τσάντες που θα βρείτε στη συλλογή Back to School έχουν επιλεχθεί με γνώμονα την άνεση και την εργονομία ενώ καλύπτουν όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις. Από τσάντες πλάτης με πολλαπλές θήκες για την καλύτερη οργάνωση των βιβλίων, των τετραδίων και των σχολικών ειδών μέχρι τσάντες για την προπόνηση και την εκδρομή αυτά τα σχέδια είναι μοναδικά και δεν πρέπει να λείπουν από καμία συλλογή.

Αθλητικά και casual ρούχα

Η επιστροφή στο σχολείο και στις δραστηριότητες απαιτεί και τα κατάλληλα ρούχα. Η σχολική γκαρνταρόμπα δεν είναι μόνο θέμα style αλλά άνεσης και πρακτικότητας. Και στη συλλογή Back to School θα βρείτε αθλητικά και casual ρούχα για παιδιά και εφήβους. Από casual μπλουζάκια και παντελόνια για τις σχολικές εκδρομές και τις βόλτες μέχρι και αθλητικές φόρμες, κολάν, φούτερ,  μπλούζες για τη γυμναστική και τις εξωσχολικές δραστηριότητες οι επιλογές είναι ατελείωτες. Με την υπογραφή των κορυφαίων sportwear και fashion brands, τα αθλητικά ρούχα που θα βρείτε στα Zakcret Sports είναι υπέροχα.

Αθλητικά και casual παπούτσια

Για το σχολείο, τις απογευματινές βόλτες, τη γυμναστική και για κάθε hobby, στα Zakcret Sports θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή σε αθλητικά και casual παπούτσια για τους μικρούς μας φίλους. Για το αγαπημένο τους hobby θα βρείτε παιδικά παπούτσια ποδοσφαίρου, μπάσκετ, training shoes και πολλά ακόμη για να έχουν άνετη εφαρμογή και σταθερότητα σε κάθε τους βήμα από τα καλύτερα αθλητικά brands. Και μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στη συλλογή με τα sneakers για ένα μοναδικό look.

Και το Back to School επέστρεψε όχι μόνο για τα παιδιά και τους εφήβους αλλά για όλους που θέλουν να ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα τους σε αθλητικά είδη, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για να έχουν ακαταμάχητο look σε κάθε τους εμφάνιση. Αναζητήστε online μια μεγάλη ποικιλία και προσθέστε στη συλλογή σας μοναδικά sportwear και fashion pieces!