Η Kendall Jenner ξέρει ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσεις το καλοκαίρι και να καλωσορίσεις το φθινόπωρο από ένα φρέσκο makeover. Το supermodel μόλις έγινε και επισήμως ξανθιά, αφήνοντας πίσω τα σκουρόχρωμα μαλλιά της.

Η Jenner έκανε το ντεμπούτο της με το νέο χρυσαφένιο ξανθό ‘do -το οποίο ο κόσμος ήδη αποκαλεί «rich-girl blonde»- στο Instagram σε μια σειρά από εικόνες, με τη λεζάντα «blonded». Μετά την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, το μοντέλο επισκέφθηκε τη διάσημη hair stylist Jenna Perry για να πετύχει το νέο χρώμα, μαζί με ένα κομψό κούρεμα.

Μοιράζοντας με το κοινό της ένα καρουζέλ επτά φωτογραφιών στο Instagram, με τη λεζάντα «blonded», η Jenner ακολούθησε τα χνάρια της αδελφής της Kim και βρίσκεται πλέον επίσημα στην ξανθιά εποχή της.

«Το νέο ξανθό της Kendall Jenner είναι ένα κλασικό ακριβό ξανθό look και σύμφωνα με τη colorist της Jenna Perry, είναι εμπνευσμένο από τo εμβληματικό ξανθό της Carolyn Bessette-Kennedy της δεκαετίας του ’90», λέει η Clara Purvis, κομμώτρια και ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Noordwyck Salon στο Real Simple. «Είναι έντονα τονισμένο με μια λαμπερή χρυσή ξανθιά απόχρωση σαμπάνιας».

Η Jenner είναι ανάμεσα σε έναν αυξανόμενο αριθμό διάσημων προσώπων που έχουν κάνει λόγο για την τάση του «sunshine blonde», από τη Sabrina Carpenter μέχρι τη Sydney Sweeney, την Emma Chamberlain και τη Rihanna.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή η αβίαστα κομψή απόχρωση είναι βέβαιο ότι θα γίνει η πιο καυτή τάση στο χρώμα των μαλλιών αυτή τη σεζόν.

Πώς να υιοθετήσετε το look

Kendall Jenner

Αν θέλετε να αναδημιουργήσετε το λlook της Jenner, o Βρετανός hair stylist διασημοτήτων Tom Smith εξηγεί στο elle.com πως «Αυτή η απόχρωση λειτουργεί συνήθως σε φυσικά θερμότερους τόνους δέρματος οποιουδήποτε βάθους και μπορεί να επιτευχθεί ως χρώμα σε όλη την επιφάνεια ή να ενσωματωθεί ως μέρος μιας τεχνικής highlight ή balayage, αν προτιμάται βάθος και διάσταση».