Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί την Κυριακή 29 και τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την Κυριακή θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος των Εβραίων της Θεσσαλονίκης, η οποία θα γίνει στις 11 το πρωί στην Αποθήκη Δ΄ του Λιμανιού.

Στις 19:00 της ίδιας μέρας θα μιλήσει στην εκδήλωση της διοικούσας επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας για την κοπή της πίτας, στο ξενοδοχείο «THE MET».

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, καθώς και την πρότυπη μονάδα βιοαερίου από αγελαδοτρόφους στο Κολχικό Λαγκαδά, καθώς και τις μυδοκαλλιέργειες στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα.

Στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στην εκδήλωση του Οργανισμού Έρευνας και Ανάπτυξης «διαΝΕΟσις», του οποίου πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος. Η εκδήλωση θα γίνει στο ανωτέρω ξενοδοχείο και παρεμβάσεις θα κάνουν η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιάννης Μπουτάρης.