Το πτώμα του στρατιωτικού διοικητή της Χεζμπολάχ, Φουάντ Σουκρ, βρέθηκε στα συντρίμμια του κτιρίου που βομβαρδίστηκε χθες, στα νότια προάστια της Βηρυτού, όπως ανέφεραν σήμερα δύο πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες ασφαλείας.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης ότι «εξόντωσε» τον Σουκρ, τον οποίο θεωρούσε υπεύθυνο για την επίθεση, το Σαββατοκύριακο, κατά την οποία σκοτώθηκαν 12 παιδιά στα υψίπεδα του Γκολάν.

Μια πηγή προσκείμενη στη Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το πτώμα του στρατιωτικού ηγέτη της λιβανέζικης οργάνωσης, Φουάντ Σουκρ, ο οποίος βρέθηκε χθες στο στόχαστρο ισραηλινής επίθεσης κοντά στη Βηρυτό, βρέθηκε κάτω από τα συντρίμμια του κτιρίου που χτυπήθηκε.
«Η σορός βρέθηκε κάτω από τα συντρίμμια του κτιρίου που στοχοθετήθηκε» (στα νότια προάστια της Βηρυτού, προπύργιου της Χεζμπολάχ), διευκρίνισε αυτή η πηγή, η οποία δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Ο Σουκρ ήταν σύμβουλος του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Σαγέντ Χασάν Νασράλα, σύμφωνα με πηγές της Χεζμπολάχ και την ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού για τον θάνατό του.

Πηγή: ΑΠΕ