Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Super League έχει αρχίσει και η UEFA πρότεινε για πρόεδρο της ΚΕΔ τον Στεφάν Λανουά από τη Γαλλία, με τον Ιταλό Πάολο Βαλέρι να υποδεικνύεται για Αναπληρωτής πρόεδρος και VAR project manager και τον Ισπανό Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ να προτείνεται για μέλος.

Η διαιτησία, ως γνωστόν, είναι από τα αγαπημένα, αν όχι το πλέον αγαπημένο, θέματα συζήτησης των Ελλήνων παραγόντων, προπονητών, παικτών και οπαδών και θεωρείται δεδομένο ότι θα ειπωθούν πολλά και τη νέα σεζόν.

Μια σεζόν, κατά την οποία ο πρόεδρος της ΚΕΔ αναμένεται να είναι ο Στεφάν Λανουά από τη Γαλλία, αφού αυτό είναι το όνομα που πρότεινε στην ΕΠΟ η UEFA, αποτελώντας προσωπική επιλογή του Ρομπέρτο Ροζέτι, του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Από εκεί και πέρα, η UEFA πρότεινε τον Πάολο Βαλέρι από την Ιταλία για τη θέση του Αναπληρωτή προέδρου και του VAR project μάνατζερ, ενώ μέλος της ΚΕΔ αναμένεται να είναι και ο Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ από την Ισπανία.

Προσεχώς, μάλιστα, ο Ρομπέρτο Ροζέτι και ο Ζόραν Λάκοβιτς, διευθυντής των εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, αναμένονται στην Ελλάδα για να παραστούν σε ένα από τα σεμινάρια που θα γίνουν.