Επιστρέφουν. Με απρόσμενες εξελίξεις. Με νέους έρωτες, καινούρια πρόσωπα, γεμάτοι ζωή. Από την Τρίτη 26 Απριλίου οι Flatmates επιστρέφουν αποκλειστικά στο ANT1 Web TV plus με νέα επεισόδια, με νέες περιπέτειες και αγωνίες.

Η Έλενα (Ιωάννα Ντάλιου), ο Αλέξανδρος (Παναγιώτης Βασιλόπουλος), η Αθηνά (Έφη Κόντα), ο Πάνος (Γιώργος Αναγιωτός) κι οι υπόλοιποι συγκάτοικοι στην τρέλα της 20something καθημερινότητας μεταξύ σπιτιών, πανεπιστημίων και γραφείων, θα ζήσουν απρόσμενες εξελίξεις στην πολύπλοκη ζωή τους.

Νέα πρόσωπα θα τους αναστατώσουν, καινούριοι έρωτες θα προκύψουν, η ξέγνοιαστη φοιτητική ζωή θα δώσει την θέση της στην σκληρή πραγματικότητα του «έξω κόσμου», οι καινούριες εμπειρίες θα εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη πέρα από εκεί που αντέχουν οι νεαροί φοιτητές Flatmates. Φιλική συμμετοχή στον 3ο κύκλο της web σειράς, o Σάββας Πούμπουρας στο ρόλο του Γιάννη.

Η παραγωγή της Digiview, σε σκηνοθεσία: Βασίλη Κεχαγιά και σενάριο Έλενας Λευθεριώτη, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στους δύο πρώτους κύκλους του, έρχεται ακόμα πιο δυνατή και συγκινητική, με πρόσωπα εκπλήξεις και θα είναι διαθέσιμη on demand, κάθε Τρίτη και Πέμπτη με νέα επεισόδια.