Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι» είδαμε πως: Ο Δημήτρης κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρει την Άννα, προσπαθώντας να μην καταρρεύσει. Η Χρύσα απεγνωσμένη στέκεται δίπλα του, ανήμπορη να κάνει κάτι για να σώσει την αδερφή της ή να βοηθήσει τον Δημήτρη να τη βρει. Παράλληλα, η Άννα προσπαθεί να επιβιώσει και να ενώσει τους υπόλοιπους αιχμαλώτους, με τον μικρό Πάρη να είναι βαριά άρρωστος. Παρόλες τις προσπάθειές της, η κατάσταση αιχμαλωσίας έχει αρχίσει να τους τρελαίνει όλους. Τα μάτια του δολοφόνου είναι συνεχώς πάνω τους.

Ο Αλέκος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να ξεγελάσει την Υβόννη και να πάρει πίσω τη ζωή του. Η Αγγελική και ο Ανδρέας προσπαθούν να σταματήσουν τον Σταύρο από το να καταστρέψει τη ζωή του. Ο Δημήτρης κάνει μια μεγάλη ανακάλυψη στην υπόθεση και προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο προτού να είναι πολύ αργά.

Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε απόψε στις 22:30 στον Ant1

Επεισόδιο 11: Ενώ η ζωή της Άννας και των υπόλοιπων αιχμαλώτων κινδυνεύει και οι έρευνες συνεχίζονται, ο Δημήτρης και η οικογένεια της Άννας καταρρέουν. Η απόγνωση οδηγεί τον Δημήτρη συνεχώς σε εντάσεις και τσακωμούς με τους γύρω του.

Η Άννα προσπαθεί να γίνει η «φωνή της λογικής» ανάμεσα στους αιχμαλώτους, ώστε να μη γίνουν κι αυτοί τα επόμενα «θύματα του πηγαδιού». Οι αναλύσεις στο εγκληματολογικό φέρνουν πιο κοντά την ομάδα στην εύρεση του δράστη. Ο Δημήτρης με τον Σταύρο και τον Αντρέα είναι πολύ κοντά στην αποκάλυψη της ταυτότητας του βασικού υπόπτου.

Μια απόπειρα αυτοκτονίας, μια καταδίωξη και ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει, ως αιχμάλωτος, στο υπόγειο θα ανατρέψουν όλα τα δεδομένα. Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο; Γιατί θα σοκάρει την Άννα; Ποια είναι, τελικά, η αλήθεια;

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: