Ένα ατύχημα είχε ο γιος της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι, τραυματισμός που χαρακτηρίζεται «πολύ σοβαρός».

Σύμφωνα με τις αρχές του Λος Άντζελες ο 20χρονος οδηγούσε το ηλεκτρικό του ποδήλατο, όταν χτύπησε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου.

Οι τραυματιοφορείς μετέφεραν τον Παξ στο νοσοκομείο, αφού παραπονέθηκε για πόνους στο κεφάλι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τη στιγμή της σύγκρουσης δεν φορούσε κράνος.

Σύμφωνα με το TMZ η αστυνομία αναφέρει ότι πλησίασε σε μια διασταύρωση στη λεωφόρο Los Feliz Boulevard, περίπου στις 17:00 το απόγευμα όταν έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε από το όχημα και έλεγξε τον τραυματισμό του Παξ, μένοντας μαζί του πριν φτάσουν οι νοσοκομειακές και οι αστυνομικές αρχές.

Αρχικά υπήρχαν φόβοι ότι ο Παξ είχε εσωτερική αιμορραγία και γι’ αυτό τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι ο Παξ ήταν σε σταθερή κατάσταση μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, αν και η πλήρης έκταση των τραυμάτων του δεν είναι ακόμη σαφής.