Μια βρετανίδα αξιωματικός των φυλακών συνελήφθη, αφού φέρεται να βιντεοσκοπήθηκε να κάνει σεξ με κρατούμενο μέσα στο κελί του και ομολόγησε την ενοχή της για ανάρμοστη συμπεριφορά τη Δευτέρα (29/07).

Η 30χρονη Linda De Sousa Abreu εργαζόταν στη φυλακή Wandsworth του Λονδίνου, όταν συνελήφθη να κάνει σεξ με τον κρατούμενο στις 27 Ιουνίου, κάτι που καταγράφηκε από άλλο κρατούμενο και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε το BBC.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι η Abreu, η οποία διατηρεί έναν λογαριασμό OnlyFans, εν γνώσει της συμμετείχε στο αυθόρμητο βίντεο με τον Linton Weirich, έναν εγκληματία που εκτίει ποινή για ληστεία 82.000 δολαρίων στο Kensington.

«Η De Sousa ήταν ξεκάθαρα ενθουσιώδης με την πράξη της και λανθασμένα πίστευε ότι θα απέφευγε τις ευθύνες», είπε η εισαγγελέας Tetet Turkson.

«Αυτή ήταν μια συγκλονιστική παραβίαση της εμπιστοσύνης», πρόσθεσε ο Turkson.

Η De Sousa Abreu εμφανίστηκε στην ακρόαση φορώντας λευκό παντελόνι, καφέ τοπ και ασορτί λευκό σακάκι.

Σύμφωνα με την nypost, παραδέχτηκε την ενοχή της σε μία κατηγορία για ανάρμοστη συμπεριφορά σε δημόσιο αξίωμα, η οποία επισύρει μέγιστη ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Της χορηγήθηκε εγγύηση υπό όρους και προγραμματίστηκε να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 7 Νοεμβρίου.

Η παντρεμένη μητέρα συνελήφθη νωρίτερα αυτόν τον μήνα έπειτα από έρευνα της αστυνομίας που την αναγνώρισε ως τη φρουρό που έκανε σεξ με τον Weirich στην ανδρική φυλακή τον περασμένο μήνα.

Η De Sousa Abreu, η οποία είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου, κρατήθηκε στο αεροδρόμιο του Χίθροου προσπαθώντας να μπει σε πτήση για τη Μαδρίτη, αφού τηλεφώνησε στους εργοδότες της για να τους πει ότι δεν επέστρεφε στη δουλειά.