O Δήμος του Power of Love πληροφορήθηκε μέσα στο παιχνίδι για μια άσχημη εξέλιξη στον έξω κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας με την Κατερίνα Καραβάτου είπε πως τον ενημέρωσαν πως ο σκύλος του είναι βαριά άρρωστος και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει κλάματα.

«Το πρωί, όταν φεύγαμε για το ραντεβού, με ειδοποίησαν ότι ο σκύλος μου πεθαίνει. Μου είπαν ότι έχει από 4 βδομάδες μέχρι έναν χρόνο. Δεν είναι το πρόβλημα ότι αρρώστησε. Απλά στη σκέψη ότι δεν θα τον χαιρετήσω…», είπε με δυσκολία ο παίκτης του reality.

Μάλιστα στη συνέχεια συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια: «τον έχω 7 χρόνια. Όταν γεννήθηκε, είχε από 2 μηνών δυσπλασία. Όλοι οι γιατροί έλεγαν ότι θα μείνει ανάπηρος. 7 χρόνια ζει κανονικά, δεν έχει γκρινιάξει ποτέ. Κι εγώ τώρα αισθάνομαι ότι είναι τα τελευταία του κι εγώ είμαι εδώ…».

Σε ό,τι αφορά την παραμονή του στο παιχνίδι είπε: «έχω μάχη μέσα μου αν πρέπει να μείνω εδώ ή να πάω εκεί. Θα ξεκινήσει χημειοθεραπεία. Αν ο οργανισμός του δεν το δέχεται, θα πάω εκεί. Δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερα, δεν ξέρω αν πονάει. Απλά η σκέψη ότι δεν θα προλάβω να τον χαιρετήσω δεν υπάρχει καν».