Ο Λορένζο Μπράουν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, στον Εργκίν Αταμάν και στη συνύπαρξή του με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που είναι μαζί και στην εθνική Ισπανίας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «AS»:

Για την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα θα μου άρεσε να παίξω στην Ισπανία. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο στόχος μέχρι τώρα, να παίξω σε μια ισπανική ομάδα. Έγιναν όμως έτσι τα πράγματα και κατέληξα στον Παναθηναϊκό. Με έναν από τους καλύτερους προπονητές της Euroleague. Ίσως το καλύτερο αν είμαι ειλικρινής. Νομίζω ότι η υπογραφή στον Παναθηναϊκό με οδηγεί να είμαι καλύτερος σε ορισμένες πτυχές του παιχνιδιού και εκεί πιστεύω ότι ο Αταμάν μπορεί να με βοηθήσει και να με κάνει καλύτερο».

Για την κοινή συνύπαρξη στο «τριφύλλι» με τον Χουάντσο: «Κάθε φορά που ρωτάω τον Χουάντσο για τον Παναθηναϊκό, πάντα χαμογελάει και μου λέει ότι θα τα πάω καλά εκεί. Και πιστεύει ότι θα είμαστε μια καλή ομάδα. Με ξέρει και ξέρει τον τύπο του παίκτη που είμαι εντός και εκτός γηπέδου. Μου άρεσε που, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα μου, μου είπε ότι θα είμαι εκεί μια χαρά».