Με μεγάλη επιτυχία, πολλή δημιουργικότητα και φαντασία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Biscotube από την εταιρεία μπισκότων Παπαδοπούλου.

Από τους συνολικά 550 συμμετέχοντες που έφτιαξαν το δικό τους video clip για το τραγούδι «Μπισκοτάκι» του Σταμάτη Κραουνάκη, αναδείχθηκαν 5 υπερτυχεροί νικητές που κερδίζουν μία επιταγή αξίας 1.000 ευρώ ο καθένας καθώς και 20 τυχεροί που κερδίζουν συλλεκτικές συσκευασίες με προϊόντα της εταιρείας!

Παράλληλα, κληρώθηκαν 20 τυχεροί οι οποίοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία των video clips κερδίζοντας μία ποικιλία προϊόντων Παπαδοπούλου.

Η Τζελίνα Κουκουμέλη, Marketing Director της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. δήλωσε σχετικά «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και γιόρτασε μαζί μας τα 90 χρόνια παρουσίας μας στην ελληνική αγορά. Μέσα από τα video clips του διαγωνισμού αποδείχθηκε ότι το κέφι και το μεράκι αυτών που συμμετείχαν και έπαιξαν γύρω από το «μπισκοτάκι» ήταν πραγματικά ανεξάντλητα».

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός Biscotube έτρεξε από τις 28 Ιουνίου μέχρι και τις 21 Αυγούστου στο πλαίσιο των ενεργειών της εταιρείας για τον εορτασμό 90 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Μέσω αυτού του διαγωνισμού οι λάτρεις των μπισκότων Παπαδοπούλου κλήθηκαν να δημιουργήσουν το δικό τους video clip για το τραγούδι «Μπισκοτάκι» του Σταμάτη Κραουνάκη με εικόνες από προσωπικές στιγμές απόλαυσης των προϊόντων της εταιρείας.