Η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. απέσπασε για μία ακόμη φορά την ψήφο εμπιστοσύνης των καταναλωτών κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο πλαίσιο του θεσμού «Famous Brands 2012» και συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Γλυκά σνακς και αλμυρά».

Η έρευνα «Famous Brands» πραγματοποιείται τα τελευταία επτά χρόνια στην Ελλάδα και σκοπός της είναι η ανάδειξη των κορυφαίων brands που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε 34 διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες.

Οι καταναλωτές αξιολογούν τη φήμη των μαρκών επιλέγοντας αυθόρμητα – χωρίς λίστα – τις μάρκες με την καλύτερη φήμη σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών που εξετάζονται.

Στην Ελλάδα, η έρευνα φέτος πραγματοποιήθηκε από την WIZZARD – From wisdom to magic και το Reputation Management Institute (RMI Athens) με την υποστήριξη της Hill + Knowlton Strategies και ανέδειξε συνολικά 108 νικητές: 34 χρυσούς, 36 αργυρούς και 37 χάλκινους.

Η κυρία Τζελίνα Κουκουμέλη, Marketing Director της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., δήλωσε σχετικά:

«Η διάκριση στο θεσμό «Famous Brands» αποδεικνύει τη γλυκιά σχέση ζωής που έχουμε καλλιεργήσει με τους καταναλωτές μας, τα τελευταία 90 χρόνια. Τα προϊόντα μας κατέχουν την πρώτη θέση στις καρδιές των Ελλήνων και τους συντροφεύουν κάθε στιγμή της ημέρας με τις αυθεντικές τους γεύσεις και τη μοναδική τους ποιότητα. Ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή προσφέροντάς του προϊόντα σε προσιτές τιμές και διαμορφώνοντας ποικιλία προσφορών ειδικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τις ίδιες σταθερές αξίες: τη γεύση, την ποιότητα και τη φροντίδα για τον καταναλωτή».