Για τον γιο του Γιώργο Λυγγερίδη μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 15/10 ο πατέρας του μην μπορώντας να κρύψει τον πόνο του. «Δεν πιστεύω ότι θα ξεχαστεί» τόνισε και εστίασε στο μοιραίο εκείνο βράδυ που τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα που έριξαν χούλιγκαν στου Ρέντη.

«Το συμβάν το ακούσαμε από το τηλέφωνο, μας πήρε ένας από τη διμοιρία, ένας φίλος του. Μας είπαν ότι χτύπησε σοβαρά στο πόδι και ελάτε στην Αθήνα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Εκείνη την ώρα με πήρε και ο υπουργός (σ.σ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης), εκείνος καλά εκανε αλλά λέω “με παίρνει εμένα ξαφνικά ο υπουργός, αρχίσαν να έρχονται άλλες σκέψεις στο μυαλό μου» επεσήμανε ο Θανάσης Λυγγερίδης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

«Στο νοσοκομείο μας είπαν ότι είναι δύσκολα και θα το πηγαίναμε μέρα μέρα. Είχαμε κάποιες μικρές ελπίδες και προσευχόμασταν» τόνισε.

Εστιάζοντας στην ανταπόκριση της κοινωνίας στο δράμα που έζησε η οικογένειά του, ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη είπε «στάθηκαν και στέκονται στο πλευρό μας. Δεν πιστεύω ότι θα ξεχαστεί ο Γιώργος.

Παράλληλα, ο Θανάσης Λυγγερίδης αναφέρθηκε στους αστυνομικούς των ΜΑΤ λέγοντας τα παιδιά αυτά είναι παλληκάρια που είναι κάθε μέρα σε μάχη».

«Αυτά τα παλληκάρια ορισμένοι μάλλον δεν γνωρίζουν ότι είναι σπουδαγμένα παιδιά και κάνουν το όνειρό τους. Αυτό θέλουν, να υπηρετήσουν την πατρίδα. Δεν είναι τυχαίοι, δεν είναι του δρόμου, είναι άνθρωποι σπουδαγμένοι, παιδιά της διπλανής πόρτας» τόνισε.

«Ο ηθικός αυτουργός για τη δολοφονία του γιου μου είναι μεγάλο όνομα» δήλωσε ο πατέρας του άτυχου Γιώργου Λυγγερίδη.