H 25χρονη Κωνσταντίνα Σωτηρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» και μίλησε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Cosmo International 2024» που πραγματοποιήθηκε στο Βιετνάμ και μάλιστα κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 21 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο.

Το μοντέλο είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό ομορφιάς για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από κορυφαίους επαγγελματίες στον χώρο της μόδας. Η 25χρονη με καταγωγή από τις Σέρρες ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Παιδαγωγικό Τμήμα στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, σκοπεύει να ακολουθήσει το επάγγελμα της δασκάλας όταν σταματήσει να ασχολείται με το μόντελινγκ.

«Έχω δουλέψει ως δασκάλα και σε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, αλλά και σε δημοτικό σχολείο στην Καλλιθέα. Τώρα κάνω την πρακτική μου, γιατί τελειώνω το μεταπτυχιακό μου στο κέντρο διάγνωσης παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες (ΚΕΔΑΣΥ)» σημείωσε αρχικά.

«Η καταγωγή μου είναι από τις Σέρρες, γεννήθηκα στην Αθήνα. Το 2022 στέφθηκα αναπληρωματική Μις Ελλάς και έτσι μου άνοιξαν αρκετοί δρόμοι στο μόντελινγκ. Περπάτησα στην πασαρέλα για την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Εγώ πάντα ήθελα να εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε έναν διαγωνισμό. Εγώ ήμουν στις Σέρρες στο σπίτι μου και είδα μια διαφήμιση από τα καλλιστεία και δήλωσα συμμετοχή γιατί δεν είχα να χάσω κάτι. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επιστρέψω ως δασκάλα μετά τα 30» συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Σωτηρίου και τόνισε ότι στο εξωτερικό θεωρείται μεγάλη σε ηλικία για τον χώρο του μόντελινγκ.