Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, έγινε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στο Μαραθώνα ο γάμος του Απόστολου Ρουβά και της Φωτεινής Γιαβρίδου και η βάπτιση του γιου τους που πήρε το όνομα Αλκίνοος.

Στον γάμο και την βάπτιση ήταν καλεσμένοι πολλοί αγαπημένοι τους συγγενείς και φίλοι, ανάμεσά τους η μητέρα του γαμπρού Μαρία Παναρέτου, ο αδερφός του Σάκης Ρουβάς με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την οποία ο Απόστολος ήταν μαζί στο Survivor.

Ο Σάκης Ρουβάς πιο ωραίος από ποτέ, φόρεσε ένα ιδιαίτερο κοστούμι, με ροζ παντελόνι ή για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι στην απόχρωση του dusty pink ή ροζ της πούδρας, λευκό πουκάμισο και σκούρο μπλε σακάκι, ενώ έκανε detailing με το χρώμα του παντελονιού και το ποσέτ μαντηλάκι του.

Η Κάτια Ζυγούλη επέλεξε ένα μακρύ αέρινο φόρεμα με χρωματιστό μοτίβο και φλατ σανδάλια. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια ιβουάρ τσάντα φάκελο και δεν φόρεσε καθόλου κοσμήματα. Τα μαλλιά της τα άφησε λυτά και το μακιγιάζ της ήταν ανεπαίσθητο υιοθετώντας ένα no make up look.

H μητέρα του Απόστολου και Σάκη Ρουβά, Μαρία Παναρέτου, επέλεξε ένα μακρύ μπλε φόρεμα με βολάν και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ασημί τσάντα φάκελο και ασημί χαμηλοτάκουνα πέδιλα.

Τέλος η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, επέλεξε ένα μίνι μακρυμάνικο φόρεμα διακοσμημένο με στρας, ασορτί επίπεδο clutch και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουράκι που έδενε στον αστράγαλο.