Η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την απουσία της Αφροδίτης Γραμμέλη από τη χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε, η Αφροδίτη Γραμμέλη υπέβαλε την παραίτησή της, με το κανάλι του ΑΝΤ1 να προσπαθεί να τη μεταπείσει να παραμείνει στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Νομίζω ότι το περιστατικό που συνέβη με τον Γιώργο Λιάγκα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αναφορικά με την εκπομπή και τη συμμετοχή της Αφροδίτης. Όλο αυτό το διάστημα όποιος έτυχε να παρακολουθήσει το “Πρωινό”, υπήρξαν διάφοροι καβγάδες για διάφορα θέματα. Είναι μια εκπομπή που λίγο πολύ βασίζεται και στην ένταση. Είναι όλοι έντονοι χαρακτήρες και αυτό πολλές φορές δημιούργησε ένα αίσθημα που δεν άρεσε στην Αφροδίτη και το εκδήλωσε και στον αέρα», είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Το ρεπορτάζ λέει ότι η Αφροδίτη έχει όντως υποβάλλει την παραίτησή της, δεν έχει γίνει δεκτή, προσπαθούν να τη μεταπείσουν από το κανάλι, τουλάχιστον να μην φύγει τώρα, που το κλίμα είναι βαρύ και μουδιασμένο στον ΑΝΤ1. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα ούτε για τον Γιώργο Λιάγκα, ούτε για την εκπομπή. Υπάρχουν θέματα με τους διαφημιστές, με καλεσμένους», συμπλήρωσε.