Μια 6μηνη διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ, δύο κερδισμένες αγωγές, μια μήνυση που αποσύρθηκε από κυρίες που αδίκησε και πολλές «συγγνώμες» για όσα έχει πει από τον αέρα εκπομπών του, φιγουράρουν στο «παλμαρέ» του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, Γιώργου Λιάγκα που αναγκάστηκε για πολλοστή φορά να ζητήσει «συγγνώμη» σχετικά με το ρεπορτάζ που παρουσίασε στο «Πρωινό» μετά τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Τo 2015 ο παρουσιαστής είχε πει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η Σπυροπούλου είναι ένα κοριτσάκι που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguard». Η συνάδελφός του κατέθεσε αγωγή εναντίον του, ενώ της επιδικάστηκε αποζημίωση 8.000 ευρώ.

Αργότερα όταν τη φιλοξένησε σε εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Είχα πει κάτι εγώ, από τη στιγμή που η Δικαιοσύνη το έκρινε, ήταν λάθος μου, καταδικάστηκα. Το αποσύρω και απολογούμαι». Από την πλευρά της, η Κατερίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Για να μην κάνουμε πλάκα, είναι σοβαρό θέμα. Ήταν μια περίοδος που είχαν πέσει όλοι πάνω μου. Μαζεύτηκες όμως».

Μήνυση εναντίον του Γιώργου Λιάγκα είχε καταθέσει και η Αθηναΐς Νέγκα, για την οποία ο παρουσιαστής είχε πει σε εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Λάμψη»: «Καλά, άντε και ο Περρής έχει ένα χιούμορ και είναι ικανός άνθρωπος, η άλλη η Νέγκα, αυτή η νεκροφιλό… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή;» Μετά από δικαστήριο που έχασε ο Γιώργος Λιάγκας κλήθηκε να πληρώσει 2.000 ευρώ προς φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα, που τελικώς απέσυρε μετά τη δημόσια «συγγνώμη» του παρουσιαστή, είχε καταθέσει και η Σοφία Γιαννικοπούλου πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Η κα. Γιαννικοπούλου εγκαλούσε τον παρουσιαστή για ρεπορτάζ που είχε παρουσιάσει και το οποίο ανέφερε πως η ίδια πουλούσε έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ «διαμέρισμα με ερωτικά αξεσουάρ».

Ο παρουσιαστής είχε δηλώσει τότε: «Πολλές φορές ακόμα και οι πολύπειροι την πατάμε. Διότι όταν έχουμε λάθος πληροφορίες και δεν τις επεξεργαζόμαστε οι ίδιοι, το πάθημα γίνεται μάθημα. Πολλές φορές μεταδίδουμε πράγματα στον αέρα που δεν θα έπρεπε να μεταδώσουμε. Και επειδή έχω ευαισθησίες και όταν προσβάλλονται άνθρωποι και κυρίως παιδιά, έχω διπλή και τριπλή ευαισθησία», είπε ο παρουσιαστής και εξήγησε: «Είχα μια διένεξη με την κ. Γιαννικοπούλου, για κάτι λανθασμένο που είχε ειπωθεί πέρσι στον ΣΚΑΪ. Με πρωτοβουλία μου τη συνάντησα την περασμένη Παρασκευή, της εξήγησα τι έχει συμβεί, δέχτηκε τη συγγνώμη και μου και προς τιμήν της. Πρέπει κι εμείς όταν μας έρχεται η είδηση να την τσεκάρουμε».

Το 2019 και σε περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας από συμφοιτητή της στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, το πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα το πάνελ «ξεκαρδίστηκε» στα γέλια με το περιστατικό. Μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν ο παρουσιαστής ζήτησε για μια ακόμα φορά συγγνώμη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μιλάμε για μια πράξη καταδικαστέα, μια πράξη βίαιη, έναν βιασμό, είναι ξεκάθαρο και είναι απόλυτα καταδικαστέα. Εμείς εδώ σαν εκπομπή κάναμε ένα λάθος στον τρόπο που αντιμετωπίσαμε την είδηση, το αντιμετωπίσαμε σαν να είμαστε σε μια παρέα, σε ένα καφενείο… και πήραμε την είδηση από την αστεία διάσταση, χωρίς να γίνεται ξεκάθαρη η στάση μας, που είναι ότι καταδικάζουμε το γεγονός. Δεν θέλαμε να στεναχωρήσουμε κανέναν. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε άλλη θέση, από το να καταδικάσουμε. Ήταν μια άτυχη στιγμή και ζητούμε συγγνώμη».

Για το συγκεκριμένο περιστατικό, ο παρουσιαστής τιμωρήθηκε με 6μηνη διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ.