Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε ένα ρεπορτάζ που πρόβαλε χθες, 10 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του «Το Πρωινό» σχετικά με το σπίτι που νοίκιαζε στα νότια προάστια ο  31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην πισίνα του, το βράδυ της Τετάρτης 9/10.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 εστίασε σε πολλές λεπτομέρειες που αφορούσαν το σπίτι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, αλλά και οικονομικά στοιχεία του συγκεκριμένου ακινήτου. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, παραδέχτηκε ότι κάτι τέτοιο ήταν λάθος και απολογήθηκε με ένα μήνυμα στο Instagram.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, την ερχόμενη Τρίτη συνεδριάζει το Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, με βασικό θέμα την περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα και το ερώτημα της διαγραφής του από την Ένωση.

Σημειώνεται ότι σήμερα, 11 Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Οικονόμου μέσα από την εκπομπή του «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι θα έπρεπε να παρέμβει η ΕΣΗΕΑ για το συγκεκριμένο περιστατικό. «Δεν θέλω να σχολιάσω τις συγκεκριμένες χυδαιότητες κι αθλιότητες πραγματικά, που για εμένα δεν έχουν προηγούμενο. Να λέγονται από δημοσιογράφους τέτοιες αθλιότητες. Είδαμε χθες την αντίδραση όλων και των παικτών για αυτήν την αθλιότητα και μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να υπάρχουν όρια. Αυτά πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή κι ίσως και η Ένωσή μας θα πρέπει να βάλει ένα φρένο κάποια στιγμή, να ξυπνά και να είναι λίγο πιο κάθετη», ξέσπασε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Tέλος, χθες με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός και ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, απηύθυναν έκκληση στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας να σεβαστούν τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ. «Σύσσωμη η παναθηναϊκή οικογένεια μαζί με την οικογένεια του δικού μας George, βιώνουμε στιγμές βαρύτατου πένθους. Οφείλουμε όλοι να δείξουμε σεβασμό και να σταθούμε στο πλευρό των οικείων του. Η ΠΑΕ και εγώ προσωπικά απευθύνουμε έκκληση στα ΜΜΕ να εισακούσουν την επιθυμία της οικογένειας και να δείξουν τον δέοντα σεβασμό. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να κινηθούμε νομικά για την προστασία της μνήμης του George. Για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννης Αλαφούζος», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα.