Τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του το βράδυ της Τετάρτης 9/10, έχει συγκλονίσει το ελληνικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως είναι φυσιολογικό άπαντες θέλουν να μάθουν τι προκάλεσε ένα τόσο άσχημο γεγονός και ένας διεθνής αθλητής δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, μόλις στα 31 του χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός και ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, απευθύνουν έκκληση στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας να σεβαστούν τη μνήμη του Μπάλντοκ.

«Σύσσωμη η παναθηναϊκή οικογένεια μαζί με την οικογένεια του δικού μας George, βιώνουμε στιγμές βαρύτατου πένθους. Οφείλουμε όλοι να δείξουμε σεβασμό και να σταθούμε στο πλευρό των οικείων του.

Η ΠΑΕ και εγώ προσωπικά απευθύνουμε έκκληση στα ΜΜΕ να εισακούσουν την επιθυμία της οικογένειας και να δείξουν τον δέοντα σεβασμό. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να κινηθούμε νομικά για την προστασία της μνήμης του George. Για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννης Αλαφούζος», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα.