Θριαμβευτικό ήταν το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου για τον Θωμά Κρασώνη, ο οποίος έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν στο NASCAR Euro Whelen, με πολλαπλή παρουσία στο βάθρο των νικητών στον μεγάλο τελικό του Zolder.

Ο πρώτος Έλληνας επαγγελματίας οδηγός αγώνων, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στους τέσσερις αγώνες του διημέρου, ανεβαίνοντας δύο φορές στο πόντιουμ των νικητών και ολοκληρώνοντας την σεζόν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του EuroNASCAR 2, της Junior PRO αλλά και της Endurance Team. 

Να σημειώσουμε ότι, στο EuroNASCAR συμμετέχουν οδηγοί με πολυετή παρουσία στην διοργάνωση, κάτι που ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο του συναγωνισμού. 

Στην κατηγορία EuroNASCAR 2, ο Θωμάς Κρασώνης είχε διπλή παρουσία στο βάθρο των νικητών, καθώς, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, ήταν τρίτος. Στον αγώνα του Σαββάτου εκκίνησε από την πέμπτη θέση, κινήθηκε έξυπνα και με στρατηγική και την κατάλληλη στιγμή κέρδισε δύο θέσεις, ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών. Από την πέμπτη θέση εκκίνησε και την Κυριακή, με την εξέλιξη του αγώνα να είναι παρεμφερής, μιας και το πέσιμο της καρό σημαίας τον βρήκε και πάλι στο τρίτο σκαλί του πόντιουμ.

Στον πρώτο αγώνα της EuroNASCAR PRO, ο Θωμάς εκκίνησε από την 19η θέση του grid και τερμάτισε 14ος, ενώ στον αγώνα της Κυριακής ήταν 15ος στο grid, φτάνοντας πολύ κοντά στο βάθρο, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης.

Μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου αγωνιστικού διημέρου της σεζόν, λοιπόν, ο Θωμάς Κρασώνης είναι τρίτος στην τελική βαθμολογία της EuroNASCAR 2 με 510 βαθμούς, με τον τίτλο να καταλήγει στον Martin Doubek που συγκέντρωσε 568 βαθμούς. Δεύτερος ήταν ο Patrick Schober με 525.

Στην EuroNASCAR PRO ο Έλληνας οδηγός ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 8η θέση της βαθμολογίας με 442 βαθμούς, με τον Πρωταθλητή Vittorio Ghirelli να συγκεντρώνει 555 βαθμούς. Στην επιμέρους κατάταξη της Junior PRO για οδηγούς έως 25 ετών, ο Θωμάς Κρασώνης είναι 3ος, πίσω από τους Paul Jouffreau και Liam Hezemans. Τέλος, στο EuroNASCAR Endurance Team Championship κατέλαβε την 3η θέση με 279 βαθμούς, πίσω από τους Patrick Schober και Gil Linster.