Τον τελευταίο καιρό η Ιωάννα Τούνη δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά με τις μετακινήσεις της. Μετά την περιπέτεια που είχε όπου δεν της επέτρεψαν να επιβιβαστεί σε πτήση για Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά η γνωστή influencer δέχτηκε παρατήρηση από μία αεροσυνοδό καθώς ένας συνεπιβάτης ενοχλούνταν που ο γιος της έκλαιγε, την ώρα της αναμονής για την επιβίβαση σε πτήση για Θεσσαλονίκη.

Η Ιωάννα Τούνη, όπως αποκάλυψε μέσα από βίντεο στο Instagram της, έγινε έξαλλη καθώς όπως εξήγησε: «Τα μωρά είναι μωρά. Τι να κάνω; Να το φιμώσω το μωρό; Είναι ούτε δυο χρονών. Να του ράψω το στόμα; Καταλαβαίνω. Βάλε τα ακουστικά σου. Δυσανασχέτησε, στραβοκοίταξέ με. Δεν είμαι χαζή, καταλαβαίνω, δεν είναι ευχάριστο για κανέναν να κλαίει το μωρό, αλλά τι να κάνουμε; Αυτά είναι μέσα στη ζωή. Τι να κάνω; Να κάτσω να κλειστώ μέσα στο σπίτι για τη μια στις τόσες που θα τύχει να κλάψει το μωρό;».

Σε άλλο σημείο του βίντεο, η Ιωάννα Τούνη σημείωσε: «Εξηγώ στην αεροσυνοδό ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα και ότι απλά θέλει τώρα να γκρινιάξει γιατί είναι μωρό. Και μου λέει ότι παραπονέθηκε ένας συνεπιβάτης για το μωρό που κλαίει και αν μπορεί να σταματήσει. Τι; Λέω μάλλον αυτός ο συνεπιβάτης δεν θα έχει μωρό και ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσει, έχω δοκιμάσει τα πάντα κι αν θέλει ο συνεπιβάτης αυτός να έρθει να μιλήσει σε μένα και θα του απαντήσω καταλλήλως. Ρε πάτε καλά;».