Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Τούνη δημοσιεύοντας ένα σχετικό βίντεο στο TikTok καθώς δεν της επέτρεψε η Ryanair να επιβιβαστεί σε πτήση για Θεσσαλονίκη.

«Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαίω και έχω φουλ ένταση και νιώθω πολύ αδικημένη. Η κατάχρηση εξουσίας είναι αυτό που με νευριάζει πιο πολύ από την ταλαιπωρία και τα χρήματα που θα ξοδέψω για να φτάσω κάποια στιγμή σπίτι μου. Δεν ξέρω πώς να σου περιγράψω καλύτερα το όλο σκηνικό, μόλις ηρεμήσω θα προσπαθήσω να σου κάνω βίντεο ξανά σε ό,τι απορία ή διευκρίνηση θέλεις σχετικά. Γράψε μου τι θα έκανες στη θέση μου και αν μπορώ να κινηθώ νομικά κάπως» σημείωσε η γνωστή influencer στη λεζάντα του παρακάτω βίντεο.

Η Ιωάννα Τούνη, φανερά ταραγμένη, κατήγγειλε ότι η γνωστή αεροπορική εταιρεία δεν την άφησε να ταξιδέψει με την έγκυο κολλητή της καθώς ήταν τελευταίες στην ουρά και η πύλη είχε κλείσει. «Μου είπε η Ντόρις που είναι έγκυος, ενώ ήταν 10 άτομα στην ουρά, ότι πάει τουαλέτα και επέστρεψε 3 λεπτά αργότερα, ενώ οι άλλοι δύο της παρέας μας είχαν ήδη επιβιβαστεί. Η κυρία που ήταν στην πύλη τράβηξε την κορδέλα μπροστά στα μάτια μας και μας είπε ότι το gate έκλεισε» περιέγραψε η Ιωάννα Τούνη με δάκρυα στα μάτια, ενώ έβλεπε από τα τζάμια τους επιβάτες να επιβιβάζονται στο αεροπλάνο.

@j.touni

Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαιω και εχω φουλ ενταση και νιωθω πολύ αδικημένη…Η καταχρηση εξουσίας ειναι αυτό που με νευριαζει πιο πολύ απο την ταλαιπωρία και τα χρηματα που θα ξοδέψω για να φτάσω καποια στιγμή σπιτι μου… δεν ξερω πως να σου περιγραψω καλυτερα το όλο σκηνικό… μολις ηρεμησω θα προσπαθήσω να σου κάνω βίντεο ξανα σε οτι απορία ή διευκρίνηση θέλεις σχετικα… γραψε μου τι θα εκανες στην θεση μου και αν μπορω να κινηθώ νομικά κάπως🙏🏼@Ryanair … #worstairline #ryanair

♬ original sound – Ioanna Touni

Τι απαντά ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη

Ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντόυγκας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη, σημειώνοντας: «Εδώ πέρα έχει γίνει μία καταγγελία, τραβάνε την κορδέλα, τους αφήνουν απ’ έξω, η αεροπορική έχει ευθύνη. Θεωρώ απαράδεκτο που έσπρωξαν τη φίλη της Ιωάννας που ήταν έγκυος. Δεν υπήρχε σεβασμός».

Η γνωστή influencer αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά της αεροπορικής εταιρίας.