Η Νικόλ Κίντμαν και η Σάλμα Χάγιεκ είχαν μια άβολη στιγμή στο σόου του οίκου Balenciaga στο Παρίσι. Το viral βίντεο δείχνει την Νικόλ Κίντμαν να απομακρύνει το χέρι της Σάλμα Χάγιεκ από πάνω της, την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να τη γυρίσει για να φωτογραφηθούν μαζί με την Κέιτι Πέρι. Οι περισσότεροι μίλησαν για ένταση μεταξύ των δύο διάσημων ηθοποιών.

Ένας ειδικός στο «διάβασμα» των χειλιών αποκαλύπτει τι φέρεται να είπαν η Νικόλ Κίντμαν και η Σάλμα Χάγιεκ στην αμήχανη στιγμή που διαδραματίστηκε μεταξύ τους στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού στις 30 Σεπτεμβρίου.

«Ας στρίψουμε εκεί, εντάξει, εδώ», πιστεύεται ότι είπε η Σάλμα Χάγιεκ στη Νικόλ Κίντμαν, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα και εγκληματολόγο αναγνώστη χειλιών Τζέρεμι Φρίμαν, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Page Six, σύμφωνα με τον Φρίμαν, η πρωταγωνίστρια του «Big Little Lies» απάντησε: «Είμαι καλά, είμαι καλά. Ορίστε, είναι αρκετό, είναι εντάξει». Η Χάγιεκ παρενέβη τότε, αρχίζοντας να λέει: «Πρέπει να…», πριν βάλει το χέρι της στον ώμο της Κέιτι Πέρι.

Ο Φρίμαν δήλωσε στο Page Six ότι η Χάγιεκ είπε στη συνέχεια: «Αυτό είναι καλό, αυτό είναι καλό» και κατεύθυνε την 39χρονη Κέιτι Πέρι που φορούσε γυαλιά ηλίου να κοιτάξει τους φωτογράφους.

Ενώ πολλοί θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πεπεισμένοι ότι η αλληλεπίδραση ήταν «τεταμένη», άλλοι υποστηρίζουν ότι ίσως οι κυρίες ήταν απλώς αγχωμένες από το γεγονός ότι ήταν περικυκλωμένες από παπαράτσι και είχαν τόσες πολλές κάμερες στο πρόσωπό τους.

Φαίνεται ότι η Νικόλ Κίνταμ και η Σάλμα Χάγιεκ αλληλεπιδρούσαν μια χαρά σε άλλα σημεία της βραδιάς, σύμφωνα με άλλα διάφορα αποσπάσματα που κυκλοφορούν στο X. Ένας χρήστης του X επεσήμανε ότι ίσως η Κίντμαν «απλά δεν αισθανόταν καλά τη στιγμή εκείνη και αυτό είναι εντάξει», σημειώνοντας ότι η εκδήλωση μόδας σηματοδότησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της τον περασμένο μήνα.

Το Page Six πάντως υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε καμία ένταση μεταξύ των δύο γυναικών και ότι πολλές φορές τα πράγματα παρερμηνεύονται στο διαδίκτυο και τα social media.