Η Νικόλ Κίντμαν «έχασε» τη μητέρα της, Τζανέλ Αν Κίντμαν, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, εκείνη την ημέρα η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ θα λάμβανε το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στο Φεστιβάλ Βενετίας για την ερμηνεία της στην ταινία «Baby girl».

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου η Νικόλ Κίντμαν δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram σπάνιες φωτογραφίες της μητέρας της, αλλά και της αδελφής της και δημοσιογράφο, Αντόνια Κίντμαν.

«Η αδερφή μου και εγώ μαζί με την οικογένειά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την έκρηξη αγάπης και καλοσύνης που νιώσαμε αυτή την εβδομάδα. Κάθε μήνυμα που λάβαμε από εκείνους που αγάπησαν και θαύμασαν τη Μητέρα μας σήμαινε περισσότερα για εμάς από όσα θα μπορέσουμε ποτέ να εκφράσουμε. Σας ευχαριστούμε από όλη την οικογένεια που σέβεστε την ιδιωτικότητά μας καθώς φροντίζουμε ο ένας τον άλλον» σημείωσε η ηθοποιός.

Η Νικόλ Κίντμαν σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αναφέρει για τη μητέρα της ότι: «Είναι ο μέντοράς μου, η οδηγός μου. Μου έδωσε τα φώτα της για να ακολουθήσω την καριέρα που έχω, γιατί πάντα ήθελα να την ευχαριστήσω. Αλλά χάραξε επίσης το δικό της μονοπάτι και ήθελε οι κόρες της να έχουν την ίδια ευκαιρία να χαράξουν τα δικά τους μονοπάτια. Η μαμά δεν έκανε απαραίτητα την καριέρα που ήθελε, αλλά ήταν αποφασισμένη ότι οι κόρες της θα είχαν ίσες ευκαιρίες. Αυτό μου έδωσε ζωή».