Αξέχαστο έμεινε το ταξίδι του μέλιτος για ένα ζευγάρι από το Newcastle. Οι νεόνυμφοι Donna and Michael McCarthy είχαν κλείσει πολυτελέστατο ξενοδοχείο στη Ρόδο και όταν έφτασαν στο νησί βρήκαν το ξενοδοχείο κλειστό.

Όπως λένε οι ίδιοι, όταν έφτασαν στον προορισμό τους, προς μεγάλη τους θλίψη ανακάλυψαν ότι το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που είχαν κλείσει για να περάσουν το μήνα του μέλιτος ήταν κλειστό και έτσι να αναγκάστηκαν να πάνε σε ένα άλλο ξενοδοχείο και μάλιστα σε ένα δωμάτιο με μονά κρεβάτια που δεν το λες και ιδανικό για ένα νεόνυμφο ζευγάρι.

Η 31χρονη Donna είπε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως νιώθω. Έκλαιγα μία ολόκληρη βδομάδα. Ξέρω ότι διακοπές μπορούμε να πάμε όποτε και όπου θέλουμε, αλλά ποτέ δεν θα καταφέρουμε να ξαναπάμε ταξίδι του μέλιτος».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 14 Μαρτίου και πέταξαν για Ρόδο στις 18 Απριλίου. Η κράτηση είχε γίνει μέσω διαδικτύου.

Μάλιστα, όπως λένε, πήραν να διαμαρτυρηθούν στην εταιρεία μέσω της οποίας έκαναν την κράτηση για να πάρουν την αποστομωτική απάντηση ότι το ξενοδοχείο καθυστέρησε να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό ενώ τέλος τους ζήτησαν απλά μία συγνώμη.