Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που μια δημοσιογράφος ευρισκόμενη σε ζωντανή σύνδεση δέχεται επίθεση στον αέρα από μια άλλη γυναίκα που την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο.

Η Iris Delgado κάλυπτε μέρος ενός δελτίου ειδήσεων έξω από το δημαρχείο της Φιλαδέλφεια στην Πενσυλβάνια, την Τετάρτη το βράδυ, όταν έγινε η επίθεση. Την ρεπόρτερ του Telemundo 62 πλησίασε μια γυναίκα η οποία την ακούμπησε στο χέρι και της είπε «συγγνώμη» μερικές φορές. Η δημοσιογράφος αγνοεί την προσπάθεια της γυναίκας να της τραβήξει την προσοχή και τελειώνει όσα έλεγε για το δελτίο απευθύνοντας το λόγο πίσω στο στούντιο για να μιλήσει ο παρουσιαστής.

Αλλά όταν η εικόνα χωρίζεται στα δύο και εμφανίζεται ο παρουσιαστής από το κεντρικό στούντιο, η άγνωστη γυναίκα αρπάζει τα μαλλιά της ανυποψίαστης δημοσιογράφου και αρχίζει να την χτυπά στο πρόσωπο. Αμέσως η εικόνα εξαφανίζεται από το πλάνο ενώ σύμφωνα με το News 965 πριν κλείσει η σύνδεση, η ρεπόρτερ είχε ακουστεί να λέει: «Ay Dios Mio» δηλαδή «Θεέ μου». Σύμφωνα με τις αρχές η υπόθεση διερευνάται ενώ είναι άγνωστα τα αίτια της επίθεσης από την άγνωστη γυναίκα. Δεν είναι σαφές αν η οργή της και η επίθεσή της προκλήθηκαν επειδή η δημοσιογράφος όντας σε ζωντανή σύνδεση δεν της έδωσε σημασία ή αν είχε προηγηθεί κάτι πριν από αυτό όπως κάποια λογομαχία ή διαφορά. Επίσης δεν είναι γνωστό τι ακολούθησε αφού έκλεισε η ζωντανή σύνδεση εκτός από το χτύπημα στο πρόσωπο και όσο δεν έδειχνε η κάμερα τη συνέχεια του συμβάντος.

Το βίντεο μόλις κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές και έγινε viral στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα και σε φόρουμ με ανάλογα παράξενα περιστατικά την ώρα των ζωντανών συνδέσεων.