Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Γκρόσι συνάντησαν τη Νόνη Δούνια, με αφορμή την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η συνεργάτιδα του Κώστα Τσουρού από το μαγκαζίνο του MEGA σχολίασε, μεταξύ άλλων, τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη στην Ευρωβουλή.

Συγκεκριμένα, η Νόνη Δούνια ανέφερε: «Όταν έχεις έναν θεσμικό ρόλο και υπάρχει ένας κόσμος που σου έχει δώσει αυτή τη θέση, καλείσαι να έχεις μία συγκεκριμένη εικόνα οπότε δεν θα βάλεις πράγματα που θα φόραγες τηλεοπτικά ή στην προσωπική σου ζωή. Αυτό το βρίσκω πολύ σωστό».

Επιπλέον, τόνισε: «Ασχολούμαστε πολύ με το τι φορούν οι γυναίκες. Δεν έχουμε σχολιάσει ποτέ κανέναν άνδρα. Αυτό είναι προνόμιο των γυναικών και με ενοχλεί πάρα πολύ. Συνήθως γίνεται από γυναίκες σε γυναίκες και είναι πολύ κουραστικό πια αυτό. Να καταλάβουν οι γυναίκες ότι καλό είναι να στηρίζουμε η μία την άλλη επιτέλους».

Η Νόνη Δούνια πρόσθεσε: «Όταν πρωτομπήκα στην πολιτική, σχολιάστηκα για τις ενδυματολογικές μου προτιμήσεις παρά για το έργο μου. Δεν δίνω σημασία σε τέτοιου είδους κριτικές και σχόλια. Όταν μεγαλώνεις, είναι εύκολο να το διαχειριστείς, δεν σε επηρεάζει καθόλου».