Ο Λάμπρος Φισφής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαϊδου το πρωί της Πέμπτης, μιλώντας για τη νέα κωμική σειρά που ετοιμάζει για το Μεγάλο Κανάλι. Ο γνωστός κωμικός συζήτησε επίσης την προσωπική του εμπειρία σχετικά με το bullying και την ιδιωτική του ζωή.

Ο ηθοποιός ανέφερε αρχικά: «Το bullying υπήρχε πάντα, το λέω από πρώτο χέρι. Νομίζω πως ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Έχει όμως σίγουρα αλλάξει κάπως γιατί τώρα πια μπορεί να γίνει και μέσα από το Ίντερνετ μέσω των εφαρμογών και αυτό είναι ένα άλλο επίπεδο. Θεωρώ ότι, όπως σε όλα τα άλλα, πρέπει κάπως να προσπαθείς να ετοιμάσεις το παιδί σου να είναι σίγουρο για τον εαυτό του, να έχει αυτοπεποίθηση και να ξέρει ποιος ή ποια είναι».

Στη συνέχεια, είπε: «Εγώ προσπάθησα να το αντιμετωπίσω (σ.σ. το bullying) και με το χιούμορ αλλά και με τη συνειδητοποίηση ότι δεν θα αφήσω κάποιον άλλο να μου χαλάσει την ψυχολογία επειδή είπε το τάδε πράγμα».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, δήλωσε: «Το θέμα της προσωπικής ζωής είναι κάτι το οποίο με μια έννοια το αποφεύγω γιατί η προσωπική ζωή δεν είναι δική σου. Το ότι δηλαδή εγώ διάλεξα να ακολουθήσω έναν δρόμο ο οποίος έχει μια δόση δημοσιότητας, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι γύρω μου πήραν την ίδια απόφαση. Είναι αδιάφορη η προσωπική μου ζωή, βαρετή, τραγικά βαρετή και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ενδιαφερθεί κάποιος για τη ζωή μου».