Η Κατερίνα Στανίση, μιλώντας χθες στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε στην καριέρα της στο τραγούδι, τη ζωή της, αλλά και στον έρωτα. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια μοιράστηκε σκέψεις της για τις σχέσεις, το φλερτ με συναδέλφους και τη βιογραφική ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα, η οποία θα προβληθεί σύντομα στους κινηματογράφους.

«Έχω θυσιάσει την προσωπική μου ζωή για την καριέρα, δεν το έχω μετανιώσει όμως. Έτσι είναι σε αυτή τη δουλειά. Αν την αφήσεις, σε αφήνει. Παλεύω όμως από παιδάκι, ας μην είμαστε αχάριστοι», είπε η Κατερίνα Στανίση.

Όταν ρωτήθηκε για τον έρωτα και το φλερτ με συναδέλφους, παραδέχθηκε: «Έχω κλάψει για σχέσεις, δεν είμαι μόνο τραγουδίστρια, είμαι και γυναίκα. Είχα ερωτικές εξομολογήσεις από θαυμαστές. Είχα και φλερτ με συναδέλφους, αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί».

Σχετικά με τον έρωτα, εξομολογήθηκε: «Ο έρωτας σε γεμίζει, σε κάνει άλλο άνθρωπο, αρκεί να είναι σωστός και από τις δύο πλευρές. Όταν αγαπάς και για τους δύο, μέχρι πότε θα το κάνεις; Έχω περάσει από τέτοιες σχέσεις. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχω εγκαταλείψει τον έρωτα εντελώς».

Μιλώντας για τη νέα ταινία που αφορά τον Στέλιο Καζαντζίδη, σχολίασε: «Δε θα με τραβήξει κάτι στην ταινία “Υπάρχω“. Ο Χρήστος Μάστορας καλό θα ήταν να υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη αλλά να μη τραγουδήσει, γιατί η φωνή του κλείνει αλλού».

Αναφέρθηκε, επίσης, στη σχέση της με τον Στέλιο Καζαντζίδη: «Το ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη είναι η μισή μου καριέρα. Συναντιόμασταν αραιά και πού στον Άγιο Κωνσταντίνο, μιλούσαμε όμως αρκετά και στο τηλέφωνο. Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν “καμένος” από τις δισκογραφικές και μου έλεγε να προσέχω».

Για το ενδεχόμενο να γυριστεί ταινία για τη ζωή της, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Κάποια πράγματα δεν θέλω να βγουν παραέξω, θέλω να τα πάρω μαζί μου. Αλλά είμαι και ειλικρινής. Όταν γίνει, θα γίνει σωστά. Η ιστορία πρέπει να λέγεται ατόφια, χωρίς συμπληρώματα».