Ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor γεμάτο εντάσεις προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτής με τους έξαλλους πανηγυρισμούς των Αετών αφού πήραν την «εκδίκηση» τους για την «κλεψιά» του επάθλου επικοινωνίας.

Ενώ παράλληλα οι Κίτρινοι απέκτησαν νέο παίκτη στο παιχνίδι.

Οι παίκτες της ομάδας απόλαυσαν το έπαθλο μετά από την επικράτησή τους στον στίβο μάχης, μία μέρα μετά την «έκπληξη» που τους επιφύλαξαν οι Τίγρεις στον προηγούμενο αγώνα επάθλου φαγητού και επικοινωνίας, χρησιμοποιώντας το μετάλλιο με τα προνόμια του Survivor.

Στο αγώνισμα για την ατομική ασυλία, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την κίνηση του Νίνο Νικολαΐδη να δώσει τη νίκη στη Χριστιάνα Γρηγοράσκου. «Θεωρώ ότι είναι πολλοί παράγοντες, πρώτον το γεγονός ότι είμαστε μια καλή παρέα εγώ, ο Νίνο, η Μαρία και ο Ορφέας πλέον. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ήθελε να αποβάλλει κάποιες ευθύνες από πάνω του και να επιλέξει κάποιον παίκτη προς αποχώρηση», δήλωσε η Χριστιάνα, αν και δεν ήταν σίγουρη για τον λόγο που της παραχώρησε τη νίκη ο αρχηγός της κίτρινης ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης δεν κρατήθηκε και σχολίασε ανοιχτά: «Είναι το δεύτερο – τρίτο φάουλ του. Στα πλαίσια του Survivor, το να προσπαθείς να γλείφεις ανθρώπους για να τους φέρεις στη μεριά σου το θεωρώ γλοιώδες. Αν είναι αυτή η στρατηγική που χρειάζεται για να μείνεις στο παιχνίδι, προτιμώ να φύγω».

«Εντάξει, στα 45 μου θα ασχολούμαι με στρατηγική; Αν το ήξερα αυτό, δεν θα ερχόμουν. Αν φύγω λόγω αυτού, δεν με νοιάζει καθόλου. Ο “αρχηγός” μας σφραγίζει την κλίκα που ο ίδιος δημιουργεί», πρόσθεσε στην κάμερα του Survivor.

«Ο Νίνο ήταν αυτός που την κατηγορούσε και έλεγε πως αν έρθει, θα γίνει χαμός εδώ μέσα. Αλλά με το που μπήκε, αυτός και η Μαρία κατευθείαν να την καλοπιάσουν. Εγώ δεν είμαι έτσι. Δείχνει μία δειλία, γιατί έτσι ο Νίνο μπορεί να πει ότι δεν θα μας ψηφίσει, αλλά η Χριστιάνα θα το κάνει. Δεν μου αρέσει η υποκρισία του ήρωα και “για την ομάδα όλα”, ενώ είναι υπεύθυνος για τις κλίκες μαζί με τη Μαρία», κατέληξε ο Παναγιώτης.

Οι Πράσινοι κέρδισαν τον αγώνα, με τον Στέφανο να σχολιάζει: «Κάρμα είναι και γυρίζει». Η νίκη των Αετών γιορτάστηκε, καθώς θεωρούν ότι πήραν την «εκδίκησή» τους.

Ωστόσο, η πιο συγκινητική στιγμή ήρθε από τον Βλαδίμηρο, ο οποίος διάβασε το γράμμα που έλαβε από την αγαπημένη του μητέρα. «Ανοίγοντας το γράμμα, διάβασα το τέλος και είδα ότι ήταν από τη μητέρα μου. Εκεί πραγματικά το ξαναέκλεισα».

«Αγαπημένε μου Βλαδίμηρε, είμαστε πολύ περήφανοι που ένα όνειρο ζωής σου έχει γίνει πραγματικότητα. Πιστεύουμε σε σένα και ξέρω ότι θα τα καταφέρεις. Με όλη μου την αγάπη, η μητέρα σου. Σε αγαπώ πολύ», διάβασε, ενώ τα δάκρυα τον συγκίνησαν. «Και ‘γω μάνα, σ’ αγαπώ πολύ», είπε.

«Μπορεί να κλαίω, αλλά αυτόν τον άνθρωπο τον έχω πιο ψηλά από όλους, όπως και τον πατέρα μου. Τους χρωστάω τη ζωή μου», εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του, και πρόσθεσε στην κάμερα του Survivor: «Ένιωσα μεγάλη δύναμη για να μπορώ να προχωρήσω καλύτερα σε αυτό το παιχνίδι. Γιατί είναι ακραία δύσκολο».

Στο τέλος του επεισοδίου, οι Πράσινοι κέρδισαν το έπαθλο και αναχώρησαν για την Punta Cana, όπου θα διασκεδάσουν στο Coco Bongo της Δομινικανής Δημοκρατίας.