Ο Χιου Γκραντ έκανε μια εξαιρετικά σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του Άννα Έμπερσταϊν πριν λίγες ημέρες στο BFI LUMINOUS Fundraising Gala στο Λονδίνο.

Το ζευγάρι έδειχνε τόσο ερωτευμένο καθώς πόζαραν για στιγμιότυπα στο κόκκινο χαλί πριν από τη λαμπερή εκδήλωση.

Για την ειδική περίσταση ο Γκραντ έδειχνε κομψός ντυμένος με μαύρο σμόκιν και ασορτί παπιγιόν, ενώ η σύζυγός του επέλεξε ένα πολυτελές μίνι φόρεμα από μπλε μπουκλέ του οίκου Chanel.

Η Σουηδή τηλεοπτική παραγωγός συνδύασε το κομψό φόρεμά της με ένα καπιτονέ μαύρο δερμάτινο clutch bag διακοσμημένο με ασημένια τρουκς και ένα ζευγάρι μπεζ με μαύρες μυτερές γόβες.

Χτένισε τα μαλλιά της σε ένα κομψό σινιόν και τόνισε τα χαρακτηριστικά της με ματ bronzer, μάσκαρα και ένα ροζ κραγιόν.

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι κάνει εμφάνιση μαζί στο κόκκινο χαλί. Τον περασμένο Νοέμβριο, οι δυο τους έκλεψαν τις εντυπώσεις στην παγκόσμια πρεμιέρα της επιτυχημένης ταινίας του Paul King, «Wonka».

Η εξαιρετικά ιδιωτική οικογενειακή ζωή του Χιου Γκραντ

Χιου Γκραντ- Άννα Έμπερσταϊν

Σύμφωνα με το hellomagazine.com, το ζευγάρι τείνει να κρατάει μυστικές τις λεπτομέρειες γύρω από την ιδιωτική του ζωή, το οποίο έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, ενώ ο Γκραντ έχει ακόμη δύο παιδιά με την Tinglan Hong.

Ο Χιου και η Άννα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2018 στο ληξιαρχείο του Chelsea στο Λονδίνο με καλεσμένους λιγοστά μέλη της οικογένειάς τους.

Ο πρωταγωνιστής του «Love Actually» έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον ρόλο του ως πατέρας, περιγράφοντάς τον ως το «ωραιότερο πράγμα» που του έχει συμβεί ποτέ.

Συζητώντας με την Jess Cagle για το People TV, είπε: «Είναι υπέροχο να έχεις όλη αυτή την αγάπη γύρω σου. Ξαφνικά αγαπάς κάποιον περισσότερο από τον εαυτό σου.

Εντωμεταξύ, κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με το Virgin Radio το 2020, ο Γκραντ μίλησε με ειλικρίνεια για το γάμο και τα παιδιά του.

 «Λοιπόν, έκανα λάθος, απλά έκανα λάθος», είπε για τις μέρες που ήταν εργένης. «Και τα παιδιά, ξέρετε. Συνήθιζα να γουρλώνω τα μάτια μου. Οι άνθρωποι έλεγαν: «Ω, Χιου, δεν το καταλαβαίνεις», αλλά είχαν δίκιο».