Από τη στιγμή της γέννησής του, ένα μωρό χρειάζεται διαρκώς αγάπη και φροντίδα. Στο JOHNSON’S Baby γνωρίζουν ότι η φροντίδα του μωρού είναι μία από τις πιο τρυφερές εμπειρίες της ζωής του.

Γι’ αυτό με ιστορία πάνω από 120 χρόνια, η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει τα πιο ασφαλή, απαλά και με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα, προϊόντα βρεφικής περιποίησης. Αλλά δεν σταματά εδώ. Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί να βελτιώνουν τις καθημερινές ρουτίνες του μωρού και βοηθούν να απολαύσετε την κάθε στιγμή μαζί του.

Οι αισθητηριακές εμπειρίες των βρεφικών προϊόντων JOHNSON’S Baby ενισχύουν τις συναισθηματικές στιγμές που συμβάλλουν στην υγιή ανάπτυξη των μωρών.

Στο JOHNSON’S Baby πιστεύουν ότι κάθε μωρό αξίζει περισσότερα. Περισσότερες ευκαιρίες για τρυφερό άγγιγμα. Περισσότερες αγκαλιές. Περισσότερο δέσιμο με τους γονείς του. Περισσότερη διέγερση των αισθήσεων. Περισσότερη υγιή ανάπτυξη.

Νέες έρευνες αποκαλύπτουν ότι το καθημερινό άγγιγμα και το μασάζ σε ένα μωρό είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη σωματική και πνευματική ανάπτυξη και την επικοινωνία του μωρού. Το JOHNSON’S Baby πρωτοπορεί αναδεικνύοντας τη σημασία μιας εμπλουτισμένης καθημερινής ρουτίνας, που βοηθά το τρυφερό σας άγγιγμα να διεγείρει απαλά τις αισθήσεις του μωρού σας και να καλλιεργήσει τον αναπτυσσόμενο εγκέφαλό του.

Το JOHNSON’S Baby δημιουργεί ένα παγκόσμιο κίνημα για να εμπνεύσει τους γονείς να μετατρέψουν τις καθημερινές ρουτίνες σε κάτι πολύ περισσότερο με το σύνθημα «SO MUCH MORE».

Η εκστρατεία υπογραμμίζει τα οφέλη της ώρας του μπάνιου για την ανάπτυξη ευτυχισμένων και υγιών παιδιών.

Το JOHNSON’S Baby καινοτομεί στην επιστήμη, θέτει παγκόσμια πρότυπα στην περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας για πάνω από 120 χρόνια και ανοίγει πλέον το δρόμο στη βρεφική περιποίηση προωθώντας την έρευνα για τη σημασία των πολυαισθητηριακών εμπειριών στην ανάπτυξη ευτυχισμένων και υγιών μωρών. Η παγκόσμια εκστρατεία SOMUCH MORE αφορά τη βελτίωση των καθημερινών συνηθειών, συμπεριλαμβανομένης της ώρας του μπάνιου, ώστε να διεγείρονται οι αισθήσεις του μωρού και να δίνεται στους γονείς μια ευκαιρία να καλλιεργήσουν την ικανότητα του μωρού να μαθαίνει, να σκέπτεται, να αγαπά και να μεγαλώνει. Η εκστρατεία ξεκινά σε όλον τον κόσμο και με μια νέα διαφημιστική εκστρατεία.