H Jennifer Lopez είναι γεννημένη στις 24 Ιουλίου 1969 και φέτος έκλεισε τα 55 της χρόνια με ένα θεματικό πάρτι υπερπαραγωγή, εμπνευσμένο από την επιτυχημένη σειρά εποχής του Netflix «Bridgerton». Όλα ήταν προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια με άψογη οργάνωση και σκηνοθεσία, τόσο στη διακόσμηση όσο και στο fashion & beauty look της pop star.

Για το μανικιούρ της αυτή τη φορά αποχωρίστηκε τον nail artist με τον οποίο έχει στενή συνεργασία και δεν είναι άλλος από τον Tom Bachik και εμπιστεύθηκε την Elle Gerstein η οποία έκανε στα νύχια της ένα μανικιούρ εμπνευσμένο από την αισθητική της σειράς: Χρησιμοποίησε ένα περλέ λευκό χρώμα για τη βάση των νυχιών της και πρόσθεσε λεπτομέρειες με σχέδια από λουλούδια σε ασημί απόχρωση.

Η Elle Gerstein χαρακτήρισε το μανικιούρ αυτό ονειρικό, ντελικάτο και κομψό και θα συμφωνήσουμε σε όλα. Είναι η σπάνια εκδοχή του μανικιούρ με σχέδια το οποίο βγάζει τόσο φίνο αποτέλεσμα. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε η nail artist είναι της εταιρίας CND. Η Jennifer Lopez είχε το ρόλο της βασίλισσας αλλά σαφώς και της οικοδέσποινας στο θεματικό πάρτυ της και ντύθηκε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα εποχής το οποίο είχε έντονο το θεατρικό στοιχείο.

Η pop star ήπιε, χόρεψε, έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της αλλά πουθενά στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media δεν είδαμε τον Ben Affleck, ωστόσο το σκηνικό ήταν τόσο ενδιαφέρον που σχεδόν δεν το καταλάβαμε. Χρόνια πολλά στη JLO που αν μή τι άλλο ξέρει να παρτάρει.