Ο Αύγουστος είναι προ των πυλών και οι περισσότεροι παίρνουν τα μπαγκάζια τους και την κάνουν γι’ άλλες παραλίες. Η πόλη παραδοσιακά αδειάζει και όσοι μένουν πίσω απολαμβάνουν τις χαρές της «ερήμωσης».

Φέτος, όμως, όσοι Αθηναίοι παραμείνουν στην πρωτεύουσα, ο Αύγουστος θα τους βρει με δύο μεγάλες συναυλίες που δεν χάνονται, με Placebo και Lenny Kravitz! Όσοι, πάλι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την πρώτη επίσκεψη της Emeli Sandé στη χώρα μας.

Placebo – Λυκαβηττός / Πέμπτη 1/8

Μετά τη μαγική βραδιά του Σεπτεμβρίου του 2003, οι Placebo επιστρέφουν στον Λυκαβηττό σε μια συναυλία για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να μαθαίνουν οι μικρότεροι. Στην Ελλάδα είδαμε το συγκρότημα για πρώτη φορά στο επικό Rockwave του 1999 στον Άγιο Κοσμά και 25 χρόνια μετά η ανάμνηση εκείνης της βραδιάς μας κάνει ακόμη να χαμογελάμε. Έκτοτε, οι Placebo έχουν επισκεφθεί τη χώρα πάνω από 10 φορές, έχοντας αποκτήσει ένα φανατικό κοινό.

Placebo – Rockwave Nights
Πέμπτη 1 Αυγούστου
Ώρα έναρξης: 21:00
Συμμετέχουν: Big Special (Opening Act)
Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Lenny Kravitz – OAKA / Παρασκευή 2/8

Εδώ, απλά αφήνουμε ο, τι κάνουμε. Ο θρυλικός ροκ σούπερ σταρ, ο ένας και μοναδικός τυπάς και καλλιτέχνης, Lenny Kravitz έρχεται στην Ελλάδα και στο AthensRocks. Μετά από 16 ολόκληρα χρόνια οι πολυάριθμοι φαν του θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό show, που μόνο κάποιος σαν κι αυτόν μπορεί να χαρίσει.

Άλλωστε, με σχεδόν 40 χρόνια σπουδαίας καριέρας ο Lenny Kravitz παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους ροκ καλλιτέχνες όλων των εποχών. Όλα τα άλμπουμ του έχουν κατακτήσει χρυσές και πολύ-πλατινένιες διακρίσεις, με τον ίδιο να εξελίσσεται σε συλλέκτη βραβείων χάρη στα αμέτρητα hits του.

Μαζί του οι Sleaford Mods, οι The Last Internationale και οι Ilias Bogdanos & Inco, θα προσφέρουν μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία.

Lenny Kravitz – AthensRocks 2024
Παρασκευή 2 Αυγούστου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 16:00
Ilias Bogdanos & Inco: 17:30-18:00
The Last Internationale: 18:30-19:30
Sleaford Mods: 20:00-21:00
Lenny Kravitz: 21:30
Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών – OAKA

Emeli Sandé – Sani Festival / Σάββατο 3/8

Η διάσημη τραγουδίστρια, Emeli Sandé που έγινε διεθνώς γνωστή με την ερμηνεία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και πλέον έχει στο ενεργητικό της 11 top hits στην Μεγάλη Βρετανία, θα επισκεφτεί για πρώτη φορά την Ελλάδα, το Σάββατο 3 Αυγούστου, και υπόσχεται να μαγέψει το κοινό του Sani Festival με την ιδιαίτερη φωνή και τις μελωδίες της.

Emeli Sandé – Sani Festival
Σάββατο 3 Αυγούστου
Ώρα Έναρξης 21:30
Sani Festival Χαλκιδική